A BlitzWolf BW-TM01 a gyártó legolcsóbb időjárás állomása, amivel a lakáson belüli és a külső hőmérsékletet és páratartalmat ismerhetjük.

BlitzWolf BW-TM01 időjárás állomás 2 A csomag egy kijelzővel ellátott beltéri és egy kültéri egységből áll. Az eszközök vezeték nélkül kapcsolódnak egymáshoz, de arra is lehetőség van, hogy kettő, illetve három külső szenzorral vásároljuk meg azt. A téglalap alakú belső eszköz LCD kijelzőt kapott, ami megjeleníti a lakáson belüli és a kültérre kihelyezett szenzor által mért páratartalmat és hőmérsékletet.

BlitzWolf BW-TM01 időjárás állomás 4

A vezeték nélküli kapcsolat hatótávolsága nyílt terepen 30, míg zárt részen maximálisan 10 méter lehet. A mérés -10 és +50 Celsius fok között lehet, így a téli hidegben és a nyári melegben egyaránt használható. A páratartalmat pedig 20-95% között képes mérni.

BlitzWolf BW-TM01 időjárás állomás 1

A beltéri egység kijelzőjének világítása is bekapcsolható 10 másodperces időtartamra, hogy sötétben is leolvashassuk róla az információkat. Egy kitámasztható talppal rendelkezik, ennek köszönhetően az éjjeliszekrényre is állíthatjuk. Ellátták dátum kijelzéssel, ébresztő funkcióval és holdfázis figyelővel is, illetve az elemek merüléséről is jelzést ad nekünk.

BlitzWolf BW-TM01 időjárás állomás 3

Az egy kültéri szenzorral rendelkező időjárásállomás 17.99$-ba, azaz körülbelül 5600 forintba kerül az előrendelői akcióban.

A BlitzWolf BW-TM01 időjárásállomást itt találod meg

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás