A Xiaomi termékek szerelmeseinek indított oldallal kedveskedig a Banggood

A Mi Fan Fesztiválon a világ minden tájáról Banggood és Xiaomi rajongók együtt ünnepelhetnek, egy sor kedvezményt találva a Xiaomi termékekre. A Banggood Mi Fan 2021 fesztivál most kezdődött és április 20-ig tart. A csúcspont április 6-8 között lesz, amikor a Xiaomi termékek ára a legnagyobbat csökkenni fog az oldalon.

Az akció során a Xiaomi és a Xiaomi Ecological Chain összes termékei a lehető legalacsonyabb árat fogják kapni. Ráadásul több olyan új termék is debütálni fog, mint például a Xiaomi Redmi Note 10 Pro.

redmi note 10

Az oldalon már most is megtalálható az új Xiaomi Redmi Note 10 Global Version modellje, ami már magyar menüvel is rendelkezik. Ezen kívül, a weboldalon már most több kuponos terméket is megtalálhattok, köztük a legújabb Xiaomi Redmi AirDots 3-hoz is érkezett egy árcsökkentő kedvezmény kód.

mi band 6

Az oldalon megtalálható az új Xiaomi Mi Band 6 okoskarkötő és az olcsó Xiaomi Redmi 9 mobiltelefon is, ami csak 34 ezer forintba kerül. A vásárláshoz válasszátok az EU Priority Line szállítást, hogy minden terméket áfa és vámmentesen rendelhessetek meg.

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás