Az Amazfit T-rex Pro nem egy új szériás termék, hanem a T-rex ráncfelvarrott, inkább alaposan ráncfelvarrott verziója.

Amazfit T-rex Pro biotracker 2 1 MIL-STD katonai minősítéssel is ellátták az okosórát, ami egy 1.3 colos 360×360 pixel felbontású AMOLED kijelzőt kapott. Az érintőkijelző karcálló üveggel rendelkezik, amit egy ujjlenyomat taszító bevonattal láttak el.

A megerősített házzal rendelkező Amazfit T-rex Pro BioTracker 2, geomágneses, légnyomásérzékelő és fényérzékelő szenzort is kapott, a háromtengelyes giroszkóp és gyorsulásmérő mellett.

Amazfit T-rex Pro biotracker 2

Több mint 100 sportmódot választhatunk, amiben különböző kategóriákat találunk kerékpározáshoz, úszáshoz, labdajátékokhoz, tánchoz, küzdősportokhoz, stb.

Amazfit T-rex Pro sports

A Bluetooth 5.0 kapcsolaton keresztül csatlakozik az okostelefonhoz. Az okosórát ellátták GPS+GLONASS, GPS+BeiDou, GPS+Galileo műholdvevővel is a helyzetünk meghatározásához. Az óra 390mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amit 1.5 óra alatt feltölthetünk és akár 18 napig is használhatunk. Az új Amazfit T-rex Pro okosóra európai raktárból 179.99$-ba kerül, így áfa és vámmentesen rendelhető meg.

Az Amazfit T-rex Pro órát itt találod meg

 

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás