Körülbelül két-három évvel ezelőtt robbantak be a köztudatba az USB-ről működtethető rovarirtók. A BlitzWolf BW-MLT1 termékének köszönhetően megrázó élményben lesz részük a rovaroknak.

BlitzWolf BW-MLT1 header

A rovarirtó kapott egy UV fényt, ami 365-390-es hullámhosszával magához csábítja a bogarakat, hogy aztán megrázza őket. A lámpát akár fel is akaszthatjuk, hiszen egy kampós rész is kialakításra került a tetején. Beépített 2200mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amivel a gyártó ígérete szerint 3.5 órás töltéssel is 50 órán át használhatjuk.

BlitzWolf BW-MLT1

IP66-os védettséggel rendelkezik, így az eső, hó, jég sem okoz neki gondot, ha kint felejtenénk a teraszon. Világítást is kapott, így nem csak rovarirtóként, de lámpaként is használható az esti szalonnasütésnél. A 1200-1600V-os feszültség pedig tesz róla, hogy az oda tévedt rovarokat likvidálja, bárminemű vegyszer nélkül.

A BlitzWolf BW-MLT1 rovarirtója 14.99$-ba, azaz 4700 forintba kerül, ami nem rossz ár egy ilyen apró, mobil eszközért

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás