Csak 84 ezer forint a 8GB/128GB-os UMIDIGI BISON GT, ami már a MediaTek csúcslapkájával érkezik.

UMIDIGI BISON GT 1

Jelenleg két színben érhető el, Lava Orange és Cyber Yellow színekben választható. A megerősített ház nem csak a véletlen leejtéstől véd, hanem IP68 és IP69K védettséggel is rendelkezik, de ellátták MIL-STD-810G minősítéssel is. Így vízben akár 1.5 méteres mélységig, 30 percen keresztül használhatjuk.

A hardveres részét nézve jó hír, hogy bár nem a legújabb, de egy gyors UFS2.1 tárhelyet használ, ami 128GB-os kapacitással rendelkezik. Memóriából 8GB LPDDR4X modult kapunk, ami szinte sose fog betelni. A telefonon az Android 10 rendszer fut, amin megtalálható a magyar nyelvű menü és a telefont felkészítették az európai piacra is, így B20 támogatást is kapott. Processzorból azt a MediaTek Helio G95-öt kapta meg, ami nyolc magos és maximálisan 2.05GHz-es sebességre képes. Az AnTuTu benchmarkban pedig 295.000 körüli pontszámot ér el.

UMIDIGI BISON GT ram

UMIDIGI BISON GT cpu

UMIDIGI BISON GT cooling

A 6.67 colos kijelző IPS technológiát használ, felbontása 2400 x 1080 pixel. A szenzorszigeten kapott helyet az átlagosnál nagyobb felbontású, 32 megapixeles előlapi kamera. A hátlapi képkészítőre is büszkék lehetnek a telefon tulajdonosai, hiszen a fő optika egy 64 megapixeles szenzor, ami a Sony műhelyéből került ki. Emellé pedig egy 16, 5 és 5 megapixeles kamerákat kapunk a nagylátószögű, bokeh és makro fotókhoz.

UMIDIGI BISON GT charging

A helymeghatározást a GPS, Glonass, Galileo, Beidou műholdak segítik. Van Bluetooth, 2.4/5GHz WiFi és NFC is. Az UMIDIGI BISON GT mobiltelefon 170.3 x 82.5 x 12.8 milliméteres méretekkel rendelkezik, a háza alá pedig egy 5150mAh kapacitású akkumulátort rejtettek, amit szuper gyorsan. 33W teljesítménnyel tölthetsz fel. A 8GB/128GB-os UMIDIGI BISON GT 269.99$-ba kerül, ami nem rossz ár érte.

Az UMIDIGI BISON GT mobiltelefont itt találod meg, az EU Priority Line szállítást választva áfa és vámmentes lesz

Kedvezmény kód: BGCuponation10

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás