Az új BlitzWolf BW-BC2 FM transzmitter minden igényt kielégít, amit egy ilyen termék tudhat. Zenelejátszás, telefonálás, mobiltelefon töltés, hogy egy többfunkciós eszközként tekinthessünk rá.

BlitzWolf BW-BC2 FM transzmitter 4

A szivargyújtóba helyezve máris feltölthetjük róla a telefonunkat, amihez egy szabványos USB és egy Type-C portot is kapunk. Támogatja a gyorstöltést is, így maximum 18W-al láthatjuk el a telefonunkat vagy a tölteni kívánt eszközünket. Még egy USB-s foglalatot is kapott, ám ez csak maximum 5V/1A teljesítményt képes leadni, de ez alkalmas pendrive-ok fogadására, hogy lejátszassuk róla az mp3, wma, flac fájljainkat.

BlitzWolf BW-BC2 FM transzmitter header

Az FM transzmitter használatához csak rá kell hangolnunk az autórádiót és máris telefonálhatunk az autó hifi rendszerére kötött eszközzel. Beépített mikrofonnal is rendelkezik, így nem kell a mobiltelefont a kezünkben tartani, hanem nyugodtan telefonálhatunk vezetés közben is.

MircoSD kártyaolvasót már nem kapott, de nem hiszem, hogy eddig is sokan használták volna. Viszont kapott hangulatfényt is, így 7 különböző színből választhatjuk ki a nekünk megfelelőt.

BlitzWolf BW-BC2 FM transzmitter 2

A BlitzWolf BW-BC2 FM transzmitter nagyon jó választásnak tűnik és szerencsére nem is drága, hiszen 13$-ba, azaz 4000 forintba kerül.

A BlitzWolf BW-BC2 FM transzmittert itt találod meg

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás