A BlitzWolf soundbar-okat valószínűleg sokan ismerik. Van TV mellé tehető, van gamer és van sima rádiós modell is. A jelenlegi BlitzWolf BW-SOD1 a nappaliban vagy a számítógép mellé téve is megállja a helyét, ha egy kis zenehallgatásról lenne szó.

BlitzWolf BW-SOD1 4

A megjelenését tekintve a visszafogottabb vonalat követi. Összteljesítménye 6W, így nem fogjuk vele felzavarni a szomszédokat sem. A letisztult megjelenése mellé egy RGB színben világító hangerőszabályzót kapott.

Csatlakozni a vezeték nélküli bluetooth 5.0 kapcsolaton, illetve jack csatlakozón keresztül lehet. 44 centiméter széles kis mérete miatt az íróasztalon is helyet foglalhat, a monitor alatt. Akkumulátorral is ellátták, bár erről nincs információ, hogy mekkora kapacitással rendelkezik. A mikrofonjának köszönhetően, ha a telefonunkat csatlakoztatjuk hozzá, akkor a telefonhívásokat is lebonyolíthatjuk rajta.

BlitzWolf BW-SOD1 1

BlitzWolf BW-SOD1 2

A BlitzWolf BW-SOD1 soundbar a kedvezmény kóddal 39.99$-ba kerül, amit az EU Priority Line szállítással áfa/vámmentesen rendelhetsz meg.

A BlitzWolf BW-SOD1 soundbar-t itt találod

Kedvezmény kód: BGHKBWSD1

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás