A BlitzWolf BW-S19 adapteren sima USB és Type-C port is helyet kapott, ami támogatja a PD (Power Delivery) töltést is. Újdonságként pedig egy kijelző is helyet kapott rajta, ami megjeleníti a töltés feszültségét.

Üdvözítő a BlitzWolf új töltője, ami hozza az eddigi tudást, amit a gyártó termékeinél már megszoktunk. Így rövidzárlat, túlhevülés, túltöltés elleni védelemmel is ellátták. A támogatott protololloknak köszönhetően pedg kompatibilis az Android készülékekkel és Apple iPhone és iPad eszközöket is tölthetünk róla.

BlitzWolf BW-S19 1 2

A QC3.0 ésPD3.0/PPS/QC3.0/QC2.0/FCP/AFC/BC1.2/Apple 2.4A protokolloknak köszönhetően bármilyen Android vagy iOS eszközzel is használhatjuk. Ehhez pedig két USB kimenettel is rendelkezik. Az európai szabványú töltőfejjel rendelkező adapter már egy LCD kijelzőt is kapott, amin képes megjeleníteni az épp leadott feszültséget.

A szabványos USB portja DC5V-3A / 9V-2A / 12V-1.5A 18W Max leadásra képes,

A Type-C portja pedig DC5V-3A / 9V-2.22A / 12V-1.67A 20W Max energiát képes leadni.

BlitzWolf BW-S19 1 2

A BlitzWolf BW-S19 töltőadapter árazása megint jól sikerült, hiszen csak 10.99$-ba, azaz ~3333 forintba kerül.

A BlitzWolf BW-S19 töltőadaptert itt találod meg

Kedvezmény kód: BG2BWS19

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás