A Xiaomi Mi Portable Bluetooth Speaker 16W teljesítményű hangszórójával szinte bárhol bulizhatunk.

Az IPX7 védettségének köszönhetően beltéren, kültéren is használható és még a fröccsenő víznek is ellenáll. Két hangmóddal rendelkezik, egy normál és egy deep bass móddal, amivel a 2x8W teljesítményű hangszóróból a maximumot hozhatjuk ki. A 21.3 x 7.4 x 7.4 centiméteres méretű házból a lehető legmegfelelőbb hangok elérése érdekében két hangszóró felel a magas és közép hangokért, a mélyekért pedig egy külön, harmadik driver kapott helyet a Xiaomi Mi Portable Bluetooth Speaker alján.

Bluetooth 5.0 kapcsolatot használ, elérhető a TWS mód is, így két eszközt is összepárosíthatunk. A kezelőgombok között minden fontos funkciót megtalálunk, de még mikrofonnal is ellátták, így ha zenehallgatás közben bejövő hívásunk lenne, a telefonbeszélgetést a kis hangszórón keresztül is lebonyolíthatjuk. A 2600mAh kapacitású akkumulátorát USB Type-C porton keresztül tölthetjük fel, amivel 50%-os hangerőn 13 órán át használhatjuk a Xiaomi Mi Portable Bluetooth Speaker-t.

A kedvezmény kóddal 43.99$-ba kerül, az EU Priority Line szállítás áfa és vámmentes

A Xiaomi Mi Portable Bluetooth Speaker-t itt találod meg

Kedvezmény kód: BGHU0345  

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Megosztás

Hozzászólás