Itt vagyunk a friss válogatással, amiben megannyi újdonságot szedtünk össze nektek. Konyhai mérleget, mobiltelefont, fülhallgatót és sok minden mást is.

ATuMan DUKA ES1 konyhai digitális mérleg

 

ATuMan DUKA ES1 1

Az ATuMan DUKA ES1 3 kilogrammig képes mérni, automata kikapcsolással és automatikus kalibrálással is rendelkezik. De nem ez az újdonság a konyhai mérlegben. A 2.5 colos digitális kijelzője a lakásban, de a szabadban is jól látható.

ATuMan DUKA ES1 1

Azonban a különlegessége még mindig nem ez, hanem az a tulajdonsága, hogy egy 450mAh kapacitású akkumulátorral látták el, amit Type-C porton keresztül tölthetünk fel. Ennek köszönhetően nem kell a lemerült elemekkel bajlódnunk, hiszen egy feltöltéssel akár 200 napig is képes működni. A kívánt mérést a négy érintésérzékeny gombjával választhatjuk ki.

Az ATuMan DUKA ES1 mérleget itt találod meg

Kupon: BGJAFOA496

_________________________________________________________

 

BlitzWolf BW-FLB3

BlitzWolf BW-FLB3 gamer fülhallgató 3A futurisztikus áramkör szerű megjelenéssel rendelkező BlitzWolf BW-FLB3 tokja RGB színekben képes világítani. A tároló tok 500mAh kapacitással rendelkezik, amit USB Type-C porton keresztül láthatsz el energiával.

BlitzWolf BW-FLB3 gamer fülhallgató 4

A dinamikus driverek 13 milliméteresek és a BlitzWolf a Bluetooth 5.0 kapcsolatnak köszönhetően mindent elkövetett, hogy a késleltetés a legalacsonyabb legyen. Így állításuk szerint 0.04 másodperces latency-vel rendelkezik.

A fülhallgató támogatja a HSP/HFP/A2DP/AVRCP profilokat, hatótávuk 10 méter lehet. Az 55mAh kapacitású akkumulátorukkal 3-5 óra telefonálás vagy zenelejátszás/játék hozható ki belőlük. Különlegessége az a felcsatolható mikrofon, amit a tokban találunk meg. Így a fülhallgató jack csatlakozójába illesztve már vérbeli játékosként indulhatunk harcba, hogy kommunikálhassunk a társainkkal.

BlitzWolf BW-FLB3 gamer fülhallgató 2

A vezérlés természetesen érintésérzékeny, így zeneszámot léptethetünk vagy akár hangerőt is állíthatunk rajta keresztül. A BlitzWolf BW-FLB3 gamer fülhallgató a bevezető akcióban 41.99$-ba, azaz 13 ezer forintba kerül, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetsz meg.

A BlitzWolf BW-FLB3 gamer fülhallgatót itt találod meg

_______________________________________________________

HUOHOU HU0045 késélező

 

HUOHOU HU0045 késélező 12

Egyszerű eszköz a HUOHOU HU0045 késélező, mégis számtalanszor szükség lehet rá. A Xiaomi által a köztudatba kerülő gyártó egy olyan késélezőt készített, ami tapadókoronggal is rendelkezik. Ennek köszönhetően az asztal lapjára rögzíthetjük, hogy ne mozduljon el használat közben.

HUOHOU HU0045 késélező 12

Két élező részt is kapott, az egyik durvább, míg a másik, kerámia élező lágyabb. A késélező szerencsére nem kerül sokba, hiszen a kedvezmény kóddal 8.99$-ba kerül.

A késélezőt itt találod meg

Kedvezmény kód: DEFEFO061

_________________________________________________________

CHUWI CoreBox X

 

CHUWI CoreBox X 1

Intel Core i7-6560U processzorral rendelkezik a Chuwi új számítógépe, aminek alap órajele 2.2GHz, de maximálisan 3.2GHz teljesítményre képes. Memóriából 8GB DDR3 modult kapunk, a tárhelye pedig egy 256GB-os SSD meghajtó. Azonban ezt bővíthetjük, mert a házba behelyezhetünk egy maximálisan 2TB méretű HDD-t is.

CHUWI CoreBox X 1

A kis PC 17.3 x 15.8 x 7.3 centiméteres méretekkel rendelkezik. Találunk rajta mikrofon és fülhallgató csatlakozót, 2 darab gigabites ethernet csatlakozót, HDMI és Dispay portot és 4 darab USB 3.0 csatlakozót is. A CHUWI CoreBox X nem is olyan rossz választás, hiszen a kedvezmény kóddal 379.99$-ba kerül, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetsz meg.

CHUWI CoreBox X

Kupon : BGCBX10

_________________________________________________________

Ulefone Note 11P mobiltelefon

 

Ulefone Note 11P 1 A készülékre látatlanban azt mondanám, hogy szívesen elfogadnám a teljesítményben az új Xiaomi Redmi 9T mobilhoz hasonló készüléket. A technikai paramétereket nézve nem csalódunk. 8GB memória és 128GB tárhely az, amit a Helio P60 processzorral szerelt modell ad nekünk. Az AnTuTu-ban 175.000 pont körül teljesítő CPU jó választás volt a gyártó részéről. Lehetőség van microSD memóriakártya használatára is, egészen 1TB méretig.

Ulefone Note 11P 4

Ulefone Note 11P 5

A 6.55 colos kijelző IPS technológiát használ, aminek a felbontása 1600 x 720 pixel. Nem egy felső notch szigetet kapunk, hanem a kijelző bal felső sarkába találjuk az előlapi 8 megapixeles kamerát. A készülék elsők között már az új Android 11 rendszert futtatja, így friss biztonsági csomaggal érkezik és támogatja a magyar nyelvű menüt is.

A hátlapi ujjlenyomat olvasó mellett már 4 kamerát kapunk, amelyek közül a fő kamera 48 megapixeles, mellé egy 8, 2 és 2 megapixeles kamerákat kapunk a makró fotók és a bokeh effekttel ellátott képek elkészítéséhez. Az Ulefone Note 11P az új Android 11 rendszert futtatja, amin elérhető a magyar nyelvű menü is. A két SIM kártyát támogató készülék kezeli az idehaza is használt B20-as 4G LTE hálózatot is. A Bluetooth verziója 5.0, mellé van 2.4 és 5GHz WiFi és GPS, Beidou, Glonass képes navigáció is. Megmaradt a fülhallgató csatlakozó, a telefon 4400mAh kapacitású akkumulátorát Type-C porton keresztül tölthetjük fel a mellékelt 10W teljesítményű adapterével.

Ulefone Note 11P 2

Ulefone Note 11P 3

A mobiltelefon a tulajdonságait nézve egyáltalán nem drága 139.99$-ért, azaz körülbelül 42.000 forintért vásárolható meg, amit valljunk be őszintén, nem sok érte. Ehhez pedig az EU Priority Line szállítást választva, áfa és vámmentesen rendelhetjük meg az előrendelői akcióban.

Az új Ulefone Note 11P mobiltelefont itt találod meg

______________________________________________________

BlitzWolf BW-HOC3 szék

 

BlitzWolf BW-HOC3 szék 1

A gamer vonalat kicsit mellőzve egy irodai székkel jelentkezett a BlitzWolf. A szürke ülő felülettel és kék hátlappal rendelkező szék teljesen légáteresztő szövet háttámlaborítást kapott. Az ülőlap magasága 44-51.5 centiméter között állítható és van hinta funkció is.

BlitzWolf BW-HOC3 szék 1

A karfákat mozgathatjuk, így ha közel szeretnénk ülni az asztalhoz, felhajthatjuk őket, hogy ne zavarjanak minket. A BlitzWolf BW-HOC3 szék a Banggood európai raktárából vásárolható meg, ahonnan áfa és vámmentesen rendelhető meg 115.99$-ért.

A BlitzWolf BW-HOC3 széket itt találod meg

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás