A BlitzWolf BW-FLB3 újítása a kis méret mellett a gamerek számára fontos mikrofon, ami kis helyet foglal és ha nincs szükség rá, nem is kell használnunk. Így egy mozdulattal levehetjük a fülhallgatóról ha épp csak filmet néznénk.

BlitzWolf BW-FLB3 gamer fülhallgató 3A futurisztikus áramkör szerű megjelenéssel rendelkező BlitzWolf BW-FLB3 tokja RGB színekben képes világítani. A tároló tok 500mAh kapacitással rendelkezik, amit USB Type-C porton keresztül láthatsz el energiával.

BlitzWolf BW-FLB3 gamer fülhallgató 4

A dinamikus driverek 13 milliméteresek és a BlitzWolf a Bluetooth 5.0 kapcsolatnak köszönhetően mindent elkövetett, hogy a késleltetés a legalacsonyabb legyen. Így állításuk szerint 0.04 másodperces latency-vel rendelkezik.

A fülhallgató támogatja a HSP/HFP/A2DP/AVRCP profilokat, hatótávuk 10 méter lehet. Az 55mAh kapacitású akkumulátorukkal 3-5 óra telefonálás vagy zenelejátszás/játék hozható ki belőlük. Különlegessége az a felcsatolható mikrofon, amit a tokban találunk meg. Így a fülhallgató jack csatlakozójába illesztve már vérbeli játékosként indulhatunk harcba, hogy kommunikálhassunk a társainkkal.

BlitzWolf BW-FLB3 gamer fülhallgató 2

A vezérlés természetesen érintésérzékeny, így zeneszámot léptethetünk vagy akár hangerőt is állíthatunk rajta keresztül. A BlitzWolf BW-FLB3 gamer fülhallgató a bevezető akcióban 41.99$-ba, azaz 13 ezer forintba kerül, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetsz meg.

A BlitzWolf BW-FLB3 gamer fülhallgatót itt találod meg

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás