A BlitzWolf az utóbbi időben nagyon rákapcsolt és sok modell után egy prémiumabb megjelenésű széket mutatott be, BlitzWolf BW-GC9 néven.

BlitzWolf BW-GC9 1

A 135 fokban hátra dönthető BlitzWolf BW-GC9 fekete-arany megjelenést kapott. A varrás a steppelt ruhákéra emlékeztet, de jócskán találkozunk a gyártó logójával is a széken. Nem csak a fejtámlán található meg a farkasos logó, hanem a lecsatolható fejpárnán és deréktámaszon is BlitzWolf felirat tündököl.

BlitzWolf BW-GC9 2

A kagylószerűen kialakított ülőfelület kellően tart, ahogyan az oldalain kiemelt háttámla rész is. A gyártó fel is hívja a figyelmet, amit már a képeken is látni, hogy sokkal masszívabb felépítéssel rendelkezik, köszönhetően a sok merevítésnek.

BlitzWolf BW-GC9 3

Természetesen nem csak a háttámla dőlésszöge, hanem a szék ülőlap magassága is állítható 51-57 centiméter között. A BIFMA 5.1 tesztnek is alávetett BlitzWolf BW-GC9 gamer szék előrendelhető a Banggood európai raktárából, így áfa és vámmentesen lehet megrendelni 209.99$-os áron, azaz körülbelül 62500 forintos áron.

A BlitzWolf BW-GC9 gamer széket itt találod meg

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás