A BlitzWolf BW-SH2 okos aromaterápiás párásító előnye, hogy illóolajat is használhatunk, így aromaterápiás hidegpárásítóként funkcionál. A 4 literes kapacitással akár egy 60 négyzetméter alapterületű helyiségben is használhatjuk. A telefonos vezérléssel pedig az okosotthon részévé is válhat.

Az elöl található tekerőgombnak köszönhetően beállítható a párásítás intenzitása, ami a legkisebb fokozaton 100, míg a legnagyobbra állítva 300ml folyadékot képes a levegőbe juttatni óránként. Természetesen van éjszakai mód is, hogy a halk működés is garantált legyen.

A mobiltelefonos BlitzWolf alkalmazás (kompatibilis a Tuya/Smart Life platformmal is) segítségével állíthatunk időzítést 2, 4 és 6 órára, megadhatjuk a párásítás erősségét és kiválasztható a 7 színből választható világítás is.

A nagy, 4 literes kapacitásnak köszönhetően alacsony fokozaton 40, magas fokozaton 13 órán keresztül használhatjuk. A vízbe pedig illóolajat is csepegtethetünk, hogy teljes legyen az aromaterápiás élmény. Az okos párásító a kedvezmény kóddal 36.99$-ba, azaz 11 ezer forintba kerül, amit európai (CZ) raktárból  áfa és vámmentesen rendelhetünk meg.

A BlitzWolf BW-SH2 4 literes aromaterápiás okos párásítót itt találod meg

Kedvezmény kód: BGCNNY69

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás