A BlitzWolf BW-GC8 újdonsága az eddig a gyártó termékeinél nem látott RGB világítás. Nem csak felépítésében lehet „gamer” a termék, hanem a színes fényárnak köszönhetően is.

BlitzWolf BW-GC8 1

Tulajdonságaiban az eddig megszokott kötelezőket hozza a BlitzWolf BW-GC8 gamer széke. A varrott fekete műbőr külsőn egy állítható magasságú nyak és fejtámla is helyet kapott. Ha nincs rájuk szükségünk, akkor le is vehetjük őket.

BlitzWolf BW-GC8 2

A háttámla dőlésszöge 160 fokban állítható, így szinte már feküdhetünk is benne. Lábtámasz ezúttal nincs, de a karfa és az ülőlap magassága is állítható a megfelelő pozíció kialakításához. A szék különlegessége kétségkívül az oldalain végigfutó RGB világítás, amihez egy távirányítót is mellékel a gyártó. Arról egyelőre nem tudunk több infót, hogy mi működteti a színes fényeket. Elemek vagy beépített akkumulátor, USB port, amire akár egy power bank is köthető..

BlitzWolf BW-GC8 1

Az BlitzWolf BW-GC8 előrendelhető a Banggood európai (CZ) rakárából, ahonnan áfa és vámmentesen rendelhető meg 179.99$-os, azaz körülbelül 54.000 forintos áron.

A BlitzWolf BW-GC8 RGB világítással rendelkező gamer széket itt találod meg

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás