Sokan nagyon jól tudjuk, hogy egy mosószeres takarítás csodákat tud művelni. Ám mi van akkor, ha a makacsabb foltok és baktériumok ellen ez nem hatásos? A Xiaomi Mijia Deerma ZQ610/ZQ600 gőztisztító európai raktárból rendelhető, míg a készlet tart 79.99$-ba, azaz 25.000 forintba kerül, a szállítás pedig ingyenes.

xiaomi_mijia_deerma_zq610.JPG

Nem csak a fürdőszobában vagy a konyhában, de számtalan más helyen is jól jöhet egy gőztisztító, amivel egy szempillantás alatt eltávolíthatjuk a makacsabb szennyeződéseket vagy a zsíros, olajos, ragacsos foltokat a csempéről.

gőztisztító

gőztisztító

Akár a baktériumok 99%-át is képes elpusztítani a forró gőz, ami nem minden esetben igaz a tisztítószerek esetében. A Xiaomi Mijia Deerma ZQ610/ZQ600 gőztisztítóhoz különböző fejeket is kapunk. Így akár a legkisebb helyekre is beférhetünk vele. Vagy akár használhatjuk a kefe szerű fejet, ha épp egy makacs szennyeződéssel ellátott rácsot szeretnénk letakarítani. A mop fejjel pedig a padlót is áttörölhetjük, hogy a forró gőz fertőtlenítse azt.

gőztisztító

Csak 2.9 kilogramm, így kézben tartva is nyugodtan használhatjuk. Kiegészítésként jár hozzá:

  • gégecső,
  • kefe fej,
  • mop fej, mop szárak,
  • ruhatisztító fej,
  • gumis fej az üveg felületekhez

A Xiaomi Mijia Deerma ZQ610/ZQ600 gőztisztító európai raktárból rendelhető meg, míg a készlet tart 79.99$-ba, azaz 25.000 forintba kerül, a szállítás pedig ingyenes.

A Xiaomi Mijia Deerma ZQ610/ZQ600 gőztisztítót itt találod meg

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás