Megjelent az új BlitzWolf BW-TF3 memóriakártya család. A mobiltelefonos kiegészítőiről is híres BlitzWolf az utóbbi időben a memóriakártyák piacát is megcélozta. A gyártó remek minőségű termékeit ismerve nem is gondolkodnék másban, ha egy olcsó memóriakártyára lenne szükségem.

Az új BlitzWolf BW-TF3 széria jelenleg 128 és 256GB kapacitású microSD memóriakártyákkal rendelkezik, amelyekhez most minden darabhoz átalakító adaptert is kapunk, így ezt sem kell külön megvásárolnunk. Ezek a modellek Class 10, UHS-3, V30 minősítésűek. A 128GB-os modell 80mb/s olvasási és 30mb/s írási sebességre képes, a 256GB-os verzióval pedig 90mb/s olvasási és 40mb/s írási tempót érhetünk el.

BlitzWolf BW-TF3 1

A BlitzWolf BW-TF3 memóriakártyák IPX7 vízálló minősítéssel rendelkeznek, ellenáll a szélsőséges hőmérsékleti körülményeknek, röntgensugárnak és mágneses mezőnek is. A 128GB-os 23.99$-ba (7200 forint), a 256GB-os pedig 47.99$-ba (14500 forintba) kerül. Mindkét modellt a Banggood európai (CZ) raktárából vásárolhatjátok meg. Így áfa és vámmentesen rendelhetitek meg őket.

A memóriakártyákat itt találod meg

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás