Ismét itt vagyunk a Heti szemezgető új részével. Sok mindent beleraktunk nektek, amiket a héten találtunk. Autó indító akkumulátor, egy remek kis lámpa, időmérő, olajsütő és sok minden más is.

 

 

A legújabb BlitzWolf BW-S19 töltőadapter

 

BlitzWolf BW-S19 1 2

Üdvözítő a BlitzWolf új töltője, ami hozza az eddigi tudást, amit a gyártó termékeinél már megszoktunk. Így rövidzárlat, túlhevülés, túltöltés elleni védelemmel is ellátták.

BlitzWolf BW-S19 1 2

A QC3.0 ésPD3.0/PPS/QC3.0/QC2.0/FCP/AFC/BC1.2/Apple 2.4A protokolloknak köszönhetően bármilyen Android vagy iOS eszközzel is használhatjuk. Ehhez pedig két USB kimenettel is rendelkezik. Az európai szabványú töltőfejjel rendelkező adapter már egy LCD kijelzőt is kapott, amin képes megjeleníteni az épp leadott feszültséget.

BlitzWolf BW-S19 1 2

A BlitzWolf BW-S19 töltőadapter árazása megint jól sikerült, hiszen csak 8.99$-ba, azaz 2700 forintba kerül.

A BlitzWolf BW-S19 töltőadaptert itt találod meg

_______________________________________________________

 

BlitzWolf BW-PG1 töltőállomás

A BlitzWolf BW-PG1 töltőállomás segítségével valóban minden (is) feltölthető. A 124800mAh kapacitásnak és a számos USB és konnektor aljzatnak köszönhetően szinte nincs olyan eszköz, amit ne tudna ellátni energiával.

Aki idehaza szeretné beszerezni a terméket, azoknak van egy jó hírünk. EU szabványú töltőcsatlakozóval érkezik (a két 220-240V-os kimenethez azonban átalakító szükséges, amit az oldal információja alapján mellékelnek a termékhez). A szállítás csehországi raktárból történik, így rövid szállítási idővel, többletköltségek nélkül rendelhető meg és ebből a raktárból még a szállítás is ingyenes.

A nagy energiatároláshoz nagy és sok cellára van szükség, így a BlitzWolf töltőállomása nem kevesebb, mint 7 kilogrammot nyom. A könnyebb mozgatás érdekében szerencsére egy füllel is ellátták. Csatlakozó fronton nem lehet rá panaszunk, az alábbiakkal szerelték fel:

  • 1 x USB QC3.0 (5V 3A/9V 2A) 12W,
  • 2 x USB 5V 2.4A 12W,
  • 1 x PD 60W (5V/9V/12V/15V/20V, Max 3A),
  • 1 x DC 9-12.6V szivargyújtó aljzat,
  • 3 x DC 12V, Max 5A (Total 10A Max),
  • 2 x AC Output: 220-240V, 50Hz, 600W

Ezen kívül ellátták egy 10W teljesítményű hangszóróval is, ha magunkkal vinnék egy hosszabb táborozásra, akkor ne csak energiát tudjuk kivenni belőle, de zenét is hallgathassunk és a beépített lámpának köszönhetően világíthassunk is vele. A BlitzWolf-tól megszokott módon ellátták túltöltés, túláram, rövidzárlat és túlmelegedés elleni védelemmel is. A mellékelt töltőjével 30W teljesítménnyel tölthető fel, de támogatja a 85W-os töltést is. A BlitzWolf BW-PG1 nem olcsó, hiszen 349.99$-ba, azaz átszámolva mintegy 104.500 forintba kerül a csehországi raktárból.

A BlitzWolf BW-PG1 töltőállomás itt található meg

Kedvezmény kód: BGTY0252CZ

_______________________________________________________

 

A XIAOMI MIIIW konyhai időmérő

XIAOMI MIIIW időmérő 2

Nem érintésérzékeny, hanem fizikai kapcsoló lapul az előlap alatt. Hátul találjuk az elem tartót, amibe 3 darab AAA méretű elemet kell behelyeznünk.

XIAOMI MIIIW időmérő 1

A hátoldala mágneses, így akár a hűtőszekrény oldalára vagy bármilyen más fém felületre is felhelyezhetjük. Az energiatakarékosságra figyelve, ha nem használjuk az órát, a kijelzőjét automatikusan lekapcsolja. Ennek két funkciója van. Használat közben fényes fehér színnel világítanak a megjelenített számok.

XIAOMI MIIIW időmérő 4

A kívánt időt az órát körbeölelő tárcsával állíthatjuk be. 5 másodperces időintervallumtól egészen 99 percig. Nem kell azonban másodperces lépésekben eljutni a több tíz perces beállításig, hiszen a tekerést egy pillanatra megállítva majd újra elkezdve máris a perceket léptethetjük tovább, így megadható percre/másodpercre pontosan a kívánt idő. Ez kimondottan jól jön, ha a konyhában használnánk, de bármilyen olyan helyzetben is jól jöhet, ahol visszaszámlálással kell élnünk. Például ha csapatosan leülünk egy időre teljesítendő társasjátékban.

Ha szüneteltetnénk a mérést, akkor az alsó részen található gombot kell megnyomnunk. A hátoldali kapcsoló segítségével beállítható a riasztás hangerőssége. A legerősebb hangon 80-90dB, középsőn 60-70dB hangerősségen jelez és lehetőség van néma mód használatára is. Aki épp egy hasonló időmérőt keres saját célra vagy egy hölgy ismerősnek ajándékba, a Xiaomi termékével nem fog mellé lőni. a kedvezmény kóddal Jelenleg 11.99$-ba, azaz körülbelül 3.600 forintba kerül.

A XIAOMI MIIIW időmérőjét itt találod meg

Kedvezmény kód: BGFEFR661

_______________________________________________________

Asztali LED lámpa vezeték nélküli töltővel

Egy újabb olcsó asztali LED lámpa, ami a felxibilis fejének köszönhetően 360 fokban forgatható. Az USB portról üzemelő lámpa talpába épített Qi töltő segítségével a mobiltelefonunk akkumulátorába energiát juttathatunk.

A telefonnak 5W, 7.5W vagy maximum 10W-ot képes leadni. A két színben választható lámpa kis lámpa 12.99$-ba, azaz 4000 forint, ami nagyon jó ár egy ilyen termékért. Bár a fényereje biztosan nem képes egy szobát bevilágítani, de ezért az árért impozáns darabnak tűnik.

A lámpát itt találod meg

Kedvezmény kód: BGFEFR077

_______________________________________________________

BlitzWolf BW-JS1 power bank autó indításhoz

bw-js1.jpg

12000mAh kapacitásával segíti beindítani a BlitzWolf BW-JS1 power bank az autónkat, ha lemerült az akkumulátorunk. A 12000mAh nem kevés, így a töltéshez, de ezt a kapacitást használhatjuk az eszközeink töltésre is, hiszen támogatja a QC3.0 gyorstöltést is.

bw-js1_2.jpg

Egy külön kis retesz védi a csatlakozókat, hogy semmi ne okozzon kárt bennük. IP68-as védettséggel is ellátták, emellett elemlámpa funkciót is kapott. A gyártói adatok szerint maximálisan 12V 4.5L benzin és 12V 3.0L dízel üzemű autók beindítására használható. Az akkumulátorának teljes kapacitásának feltöltéséhez 7 órára van szüksége. Viszont akár a kocsiban is hagyhatjuk, hiszen 1-2 hónapig képes megőrizni az akkumulátor kapacitását, hogy vész esetén használhassuk. Természetesen ellátták rövidzárlat, túltöltés, túlhevülés, véletlen polaritás felcserélés elleni és még számos más védelemmel is.

A BlitzWolf BW-JS1 power bankot itt találod meg

Kedvezmény kód: BGCK8934

_______________________________________________________

Az olcsó XIAOMI Wanbo T2MAX FullHD projektor

XIAOMI Wanbo T2MAX 1

A XIAOMI Wanbo T2MAX egy kellemes meglepetés a gyártótól, hiszen még sok kisebb gyártó sem készít ilyen olcsón FullHD projektort, de a Xiaomi most mindezt 149.99$-ért, azaz 45 ezer forintért hozta el.

A leírás szerint 5000 ANSI Lumen fényerőre képes az igazán kicsi 11 x 14 x 15 centiméteres kis eszköz, ami maximálisan 55W fogyasztással rendelkezik. Zoom funkciót nem kapott, ahogyan ez semelyik „olcsó” eszközbe sem kerül bele.

XIAOMI Wanbo T2MAX 5

A hardveres felépítésének köszönhetően egy okos eszközt kapunk. Bár a hardvere nem túl acélos és ezért csak Android 6 rendszert futtat, de az ezt támogató OS-t elláthatjuk a nekünk tetsző szoftverekkel. Ennek köszönhetően a telefonunk képét is tükrözhetjük a Miracast funkciónak köszönhetően. 1GB memóriát és 16GB belső tárhelyet kapunk, hogy az alapvető okosfunkciókat kihasználjuk a hardvernek köszönhetően. Így lejátszhatunk rajta keresztül, USB porton audio állományokat és videókat is avi, mov, mkv, stb.. formátumban.

XIAOMI Wanbo T2MAX 4

A maximálisan 1920 x 1080 pixeles felbontásra képes XIAOMI Wanbo T2MAX, ami 2000:1 kontrasztaránnyal rendelkezik és 4:3 vagy 16:9 képarányt választhatunk. A fal vagy a vászonhoz képest a távolság 1.2-4 méter lehet, amivel 40-200 col, azaz akár 508 centiméteres képátlót is kaphatunk. A távirányítóval is ellátott kis projektor Bluetooth 4.0 és 2.4GHz-es WiFi-t is kapott, beépített 2x3W teljesítményű hangszórókkal szerelték. Csatlakozók közül kapunk HDMI és USB portot, manuális fókuszállítást.

XIAOMI Wanbo T2MAX

A XIAOMI Wanbo T2MAX a maga 149.99$-os, azaz 45 ezer forintos árával a legjobb olcsó projektor a piacon. Az előrendelői akcióban sietni kell, hogy maradjon ez az ár, amit az EU Priority Line szállításnak köszönhetően áfa és vámmentesen rendelhettek meg.

A XIAOMI Wanbo T2MAX projektort itt találod meg

_______________________________________________________

A Liven G-5 olajmentes, forrólevegős sütő

Kihúzható kosárral rendelkezik, amely a forró hőtől külön lévő fém fület kapott. A 2.5 liter kapacitású kosara tapadásmentes bevonattal rendelkezik. Amint behelyezzük az elkészíteni kívánt étellel telepakolt kosarát a kijelző automatikusan bekapcsol, hogy kiválasszuk a kívánt hőfokot és a sütési időt, illetve megadhatjuk az előre beállított ételek elkészítéséhez kívánt módot is. Ez lehet krumpli, hal, csirke hús vagy akár steak is.

A tetején található karcálló érintésérzékeny felületen választható ki a hőmérséklet, az idő 0-60 perc között és a hőmérséklet is 80-200 Celsius fok közötti értékkel. A magas hőmérsékletű levegőt cirkuláltatja az eszköz, de ha szeretnénk egy olaj spray segítségét is igénybe vehetjük, hogy panírozott húst vagy a sültkrumplit kevés olajjal készíthessünk el. A Liven G-5 olajmentes forrólevegős sütő 28,10 x 23,00 x 29,00 centiméteres mérettel rendelkezik.

Mivel a kínai piacra tervezték egy átalakítót mindenféleképpen be kell majd szerezzünk hozzá, hogy idehaza is használhassuk és szerencsére az 1400W-os sütő 220V-on is működik. A Liven G-5 a TomTop európai (Germany) raktárából vásárolható meg, így áfa és vámmentesen 79.99$-ért, azaz körülbelül 24.000 forintért szerezhetjük be.

A Liven G-5 olajmentes, forrólevegős sütőt itt találod meg

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás