A CHUWI SurPad nem csak tartalomfogyasztásra, hanem munkára is kiváló megoldás lehet a táblagéphez mellékelt billentyűzetnek köszönhetően.

A táblagép 10.1 colos IPS kijelzőt kapott, ami 1920 x 1200 pixeles felbontással rendelkezik. A nagyméretű kijelző jó dolog, hogy játszunk vagy filmet nézzünk, de a pozitívum a gyártó által mellékelt billentyűzetben van.

Ez szigetes, angol nyelvkiosztással rendelkezik és akár egy laptop esetében, nem csak billentyűt, hanem egeret is kapunk. Ezáltal pedig remek alternatívája lehet egy ultrabooknak is. Androidos eszközként sokkal egyszerűbb vele a tartalomfogyasztás, mint egy Windows-os gép esetében, nem is beszélve arról, ha az Android rendszerre írt játékokkal játszanánk. Ha pedig sokat kell írnunk, a munkát egyszerűen kiválthatjuk a billentyűzetnek és akár egy Androidos Word-nek köszönhetően.

A táblagép 4GB memóriával rendelkezik, a tárhely mérete pedig 128GB. Így egy jó darabig biztosan elég lesz ez a kapacitás. De a SIM tálcájára memóriakártyát is helyezhetünk. Az előbbi információból már tudható, hogy nem kell hozzá WiFi, hogy internetezhessünk a táblagéppel, hiszen B20-as modemmel is rendelkezik, így nem csak a 3G, de a 4G hálózat is elérhető vele.

A hardveres alapokat a MediaTek Helio P60 CPU adja, ami a 8 magjával maximálisan 2.0GHz-re képes. Teljesítményben a középkategóriában foglal helyet az AnTuTuban elért 140.000 körüli pontszámával. Kapcsolatokból Bluetooth 5.0 és 2.4/5GHz-es WiFi-t is kapunk. Ellátták GPS, Glonass, Beidou helymeghatározással is, így az autóban akár navigációra is használhatjuk vagy akár egy komplett multimédia központ lehet utazás közben.

USB Type-C portján keresztül tölthető fel a 8000mAh kapacitású akkumulátora. A fedélzetén Android 10 rendszer fut, a csatlakozók közül pedig megmaradt a 3.5 milliméteres fülhallgató csatlakozó is. A billentyűzettel és tapipaddal rendelkező táblagép az előrendelői akcióban 234.99$-ba, azaz 70 ezer forintba kerül. Ezzel pedig nem csak játékra, szórakozásra, de akár még munkára is használhatjuk a billentyűzetének köszönhetően. A promóciós képekkel ellenben ceruza nem jár a táblagép mellé. A táblagép az EU Priority Line szállítással pedig áfa és vámmentesen rendelhető meg.

A CHUWI SurPad táblagépet itt találod meg

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás