A Redmi 9 széria új tagját leplezte le nem is olyan régen a Xiaomi, amely a Redmi 9T névre hallgat. A 6000mAh akkumulátor miatt le a kalappal, a Snapdragon 662 is régi ismerős a Xiaomi-nál, a 4GB memória pedig mindenre elegendő.

Ha csak a nyers hardveres alapokra veszünk egy pillantást, ismerős lehet ez a körítés. POCO M3 ismerős valakinek? Ugyanazt a hardveres alapot kapta meg a Redmi 9T, mint amivel a POCO M3 is érkezett. Ez nem feltétlenül baj, sőt! Legalább a gyártó a saját házán belül is megversenyezteti a telefonjait, hogy a vásárlók dönthessék el, Redmi vagy POCO telefont szeretnének-e használni.

redmi 9t 3

Az új modell Dot drop displayt kapott, így egy csepp alakú noccs részen találjuk meg a szenzorokat és az előlapi kamerát, ami 8 megapixeles felbontást kapott. Az új Redmi 9T Global Version modell, így magyar nyelvű menüvel rendelkezik és B20-as modemmel rendelkezik, így a hazai 4G hálózatot is használhatjuk és vidéken sem leszünk internet nélkül.

A kijelző 6.53 colos és 2340 x 1080 pixeles felbontással rendelkezik, ami megkapta a TÜV Rheinland alacsony kékfény kibocsájtásért kapható certifikációját is. A Xiaomi Redmi 9T, mint ahogyan a POCO M3, a Qualcomm Snapdragon 662 processzort használja. Ez a CPU jó kis hardveres alapot ad a telefonnak, hiszen a középkategóriás 8 magos, maximálisan 2.0GHz-re képes, amivel az AnTuTu benchmarkban 175.000 körüli pontszámot ér el.

A belső tárhely egy UFS2.2 modul, ami 64-os tárhellyel rendelkezik, de megvásárolható a 128GB-os változat is. A memória mérete 4GB, a tárhely mellett memóriakártyát is használhatunk, egészen 512GB-os méretig. A tálcán két SIM és egy memóriakártya is megfér egymás mellett.

A telefont ellátták infra porttal, így távirányítóként is használhatjuk, van benne FM rádió, 3.5 milliméteres jack, Type-C csatlakozó, Bluetooth 5.0, 2.4/5GHz WiFi, GPS/A-GPS/GLONASS/Beidou/Galileo helymeghatározás és oldalsó ujjlenyomat olvasó is, ahogyan a POCO M3-ban is. A hátlap alatt egy méretes, 6000mAh kapacitású akkumulátor kapott helyet, amit 18W teljesítménnyel tölthetünk fel.

redmi 9t 1

A hátlapon négy kamera található, amellyel fejlettebb, mint a POCO-s elődje. A fő szenzor egy 48 megapixeles Sony optika, ami mellett egy 2+2 megapixeles kamerákat kapunk a mélységélességhez és a makro fotókhoz. Az újítás pedig a 8 megapixeles, 120 fokos nagylátószögű kamera.

redmi 9t 2

A 4GB/64GB-os modell 159.99$-ba (48000 forintba kerül). A kosárba téve most is az EU Priority Line szállítást válaszd, hogy áfa és vámmentesen rendelhesd meg őket.

A Xiaomi Redmi 9T 4GB/64GB mobiltelefon itt előrendelhető a kezdeti alacsonyabb áron

A Xiaomi Redmi 9T 4GB/128GB mobiltelefont itt találod meg

Jobban tetszik a POCO M3? Ez a készülék 139.99$-ért (42.000 forintért) vásárolható meg

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás