Jordan & Judy termékeket láthattunk már Xiaomi logó alatt is. Az új termék, a Jordan & Judy LED fényes sminktükör, aminek köszönhetően egy majdnem papírlap méretű, világítással ellátott tükör előtt szépítkezhetünk. A kedvezmény kóddal pedig csak 4500 forintba kerül.

Jordan & Judy smink tükör -1

A Jordan & Judy LED fényes sminktükör mellé egy micro USB kábelt kapunk, amivel energiával láthatjuk el a tükröt, illetve feltölthető az 1200mAh kapacitású akkumulátora. A tükör 23.8 x 16.8 x 2.5 centiméteres mérettel rendelkezik.

Jordan & Judy smink tükör -3

Az üveg frontrészt teljesen körbe öleli a LED fénysor, ami tejüvegszerű elületének köszönhetően egyenlően oszlik el a fény. A bekapcsolásához egy érintésérzékeny gombot találtunk az üvegfelület alsó részén. Ennek köszönhetően, ha működés közben hosszan megérintjük az érintésérzékeny gombot, csökkenthetjük vagy növelhetjük a fényerősséget. Sajnos nem jegyzi meg az utolsó fénybeállítását, így legközelebb bekapcsolva maximális fényerőn világít.

Jordan & Judy smink tükör -2

Jordan & Judy smink tükör -5

Kis mérete miatt a fényereje nem elegendő ahhoz, hogy teljes sötétségben sminkelhessünk vele. Azonban a szoba lámpafénye mellett segítséget adhat azzal, hogy pontosan az arcunkat világítja meg és igazán ez az, ami miatt a Jordan & Judy LED fényes smink tükörnek jó hasznát vehetjük. Ám mérete miatt inkább javasolt utazás alkalmával magunkkal vinni, mint mindennapos használatra, hiszen a kis méret miatt nem a legkomfortosabb a használata.

Jordan & Judy smink tükör -4

Az 1200mAh kapacitású akkumulátora 4.5 óra alatt tölthető fel és teljes kapacitással 4 órán át használható vezeték nélkül. Sajnos a microUSB kábel nem túl hosszú (80cm) így meg kell találni a megfelelő helyet, hogy tölthessük róla az eszközt. Viszont az USB portos végnek köszönhetően ezt akár a munkahelyi laptop mellett is megtehetjük, így pedig a tükör is mindig kéznél lehet, ha szükség van rá és még az íróasztalunkat is feldobhatjuk vele. A Jordan & Judy terméke a kedvezmény kóddal csak 14.99$-ba, azaz körülbelül 4500 forintba kerül, így valóban nem drága.

A Jordan & Judy LED fényes sminktükröt itt találod meg

Kedvezmény kód: BGCN1722

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás