Itt vagyunk az új heti szemezgetővel. Megint sokmindent gyűjtöttünk össze nektek. Autós porszívó, amit kerékpumpaként is használhattok, kézmelegítő power bank, USB HUB-ok és sok minden más is.

 

BlitzWolf BW-P15 kézmelegítő powerbank

BlitzWolf BW-P15 kézmelegítő powerbank

A BlitzWolf megint egy kis különlegességet mutatott be. A külső akkumulátoraikat sokan ismerik, megbízható termékekről van szó, amik akár egyszerre több eszközt is képesek ellátni energiával. Támogatják a QC3.0 gyorstöltést és számos védelmi mechanizmussal is fel vannak szerelve.

BlitzWolf BW-P15 kézmelegítő 1

A BlitzWolf BW-P15 egy 5200mAh kapacitású power bank, amivel akár kétszer is feltölthetjük a mobiltelefonunkat az 5V/2A áramerősséget leadni képes USB portján keresztül. Nem csak a kis mérete az előnye, hanem az is, hogy fűtőszállal is ellátták, így van egy kézmelegítő funkciója is.

BlitzWolf BW-P15 kézmelegítő powerbank 2

Ennek köszönhetően akár a zsebünkbe is tehetjük vagy kézbefogva felmelegítheti a végtagunkat. A fűtéshez három módot is választhatunk, 35-42, 40-48 és 48-55 Celsius fokos hőmérsékletekkel. A BlitzWolf BW-P15 terméket természetesen ellátták túltöltés, rövidzárlat és magas hőmérséklet elleni védelemmel is. Az újdonság a kedvezmény kóddal 16.99$-ba, azaz körülbelül 5000 forintba kerül

BlitzWolf BW-P15 kézmelegítő powerbank

Kedvezmény kód: BGBWP15CN

 

________________________________________________________

 

Az olcsó BlitzWolf BW-VC2 robotporszívó

 

A BlitzWolf BW-VC2 egy alapos törlesztés a vásárlók felé, hiszen most már egy víztartályt is kapunk, így porszívózás közben a padló felmosására is képes a BW-VC2 okos robotporszívó. A héten próbáltuk ki az Alfawise V10 Max modellt, ami szintén nagyon tetszett nekünk. Egy csomó olyan dolgot kapott, amiket csak a nevesebb társak viselnek. A robotporszívók között szinte legnagyobb szívóerőt, ami jelen eseteben 2200PA. Az akkumulátorára sem lehet panaszunk, hiszen ez a kapacitás is a drágább modellekből lehet ismerős, 5200mAh az akkupakk mérete. Okos porszívó lévén ellátták WiFi-vel és mobiltelefonos kapcsolattal is, így a letölthető alkalmazásával a telefonról vezérelhetjük.

LDS szenzorral is ellátták, így a lehető legmodernebb, lézeres távolságmérést és szoba felismerést tudhatja magáénak. Így egy virtuális térképet kirajzolva ismeri fel a helyiséget és így határozza meg a legjobb takarítási útvonalat. Elöl, oldalt és alul is szenzorokkal látták el, amivel felismeri, ha egy tárgy felé közelít. Így nem megy neki, az akadályoknak, mint a “buta” társai, hanem kikerüli azokat. Ez segít abban is, hogy ha a ház felső szintjén takarítanánk, a porszívó alján lévő szenzor érzékeli, ha a lépcső szélére ér és automatikusan leáll a mozgása, hogy elkerülje a véletlen leesést.

Mi az az LDS szenzor? Az LDS (Laser Distance Sensor) egy a robotporszívó tetején található 360 fokban forgó lézeres távolságmérő szenzor. Nagy letapogatási sebességgel rendelkezik, így ezt egy másodperc alatt több ezerszer teszi meg. Ezáltal nyílik lehetőségünk arra is, azon kívül, hogy így a porszívó nagyon pontos helymeghatározást tesz lehetővé, hogy térben el tudja magát helyezni a helyiségben. Így képes egy térképet rajzolni maga köré a felismert tárgyakat figyelembe véve, amit akár a mobiltelefonunkon is megnézhetünk, ami nagyban segíti a gyors és alapos takarításban.

A portartálya 380 milliliter űrtartalommal rendelkezik, míg a hátulra felszerelhető víztartályba 100 milliliter folyadékot tölthetünk, amivel a porszívó aljára felhelyezhető felmosófejen keresztül a padlót is képes feltörölni. A porszívó alján egy forgó kefét is találunk, ami a szőnyegeket segíti tisztán tartani. Hasmagasságának köszönhetően maximálisan 1.5 centiméter magas akadályokon képes áthaladni, hogy átjusson egyik szobából a másikba.

A mobiltelefonos alkalmazás segítségével lehetőségünk van külön területet meghatározni neki a helyiségben, hogy csak ott takarítson ki. Illetve beállítható időzítő funkció is, hogy mikor induljon el automatikusan takarítani. A porszívózás befejeztével pedig automatikusan visszaáll a dokkolójára, hogy feltöltse az akkumulátorát.

A BlitzWolf BW-VC2 robotporszívó a kedvezmény kóddal 247.99$-ba, azaz 73.000 forintba kerül. Az európai (CZ) raktárból áfa és vámmentesen rendeljük meg.

Kedvezmény kód: BGCZBWTVC2

 

________________________________________________________

 

Lydsto autó porszívó és kerékpumpa egy eszközben

 

Lydsto autó porszívó

A manapság kapható átlagos, vezetékes porszívók 18-20KPa szívóerővel rendelkeznek. A Lydsto akkumulátoros kézi porszívója pedig 10000Pa szívóerőre képes. Ez pedig elegendő lehet, hogy tisztántarthassuk, az autónk beljesét. De nem csak ezt tudja, hiszen még az autónk kerekének felfújására is képes.

Lydsto autó porszívó 2

A motortát egy 2500mAh kapacitású akkumulátort látja el energiával. Egy feltöltéssel pedig 25 percen keresztül használhatjuk. Két szívóerőt is választhatunk, amivel 15, illetve 30 percig képes üzemelni. A “Hot Wheel” lamelláival 80 000 fordulatra képes percenként, a maximális szívóteljesítmény pedig a 10KPa-t.

Lydsto autó porszívó 1

Természetesen HEPA szűrővel látták el, amivel a gyártói adatok szerint a beszívott por 99.9 százalékát képes megszűrni. A porszívó hátulján található gomboknak köszönhetően választható ki a porszívó vagy a kerékpumpa funkció, amivel szabadon beállítható a kívánt nyomás érték, hogy felfújhassuk vele az autó/motor kerekét. A kettő az egyben eszköz a kedvezmény kóddal 44.99$-ba, azaz körülbelül 13500 forintba kerül, az EU Priority Line szállítás áfa és vámmentes.

Lydsto autó porszívó és kerékpumpa

Kedvezmény kód: BGH01641

 

________________________________________________________

 

3 darab XIAOMI Mijia Bluetooth Thermometer 2 olcsón

 

Frissítette a hőmérséklet és páratartalom mérőjét a Xiaomi. az új XIAOMI Mijia Bluetooth Thermometer 2 az előd ovális formája helyett már egy lekerekített sarkakkal rendelkező kis kockaformát kapott.

Az energiaellátásához egy CR2032 típusú elemre van szükségünk, amivel 1 évig működik. A hőmérsékletet 0-60 Celsius fog között képes mérni, a páratartalmat pedig 0-99% között képes jelezni. A Mijia App használatával, a mobiltelefonunkkal is nyomon követhetjük az adatait a Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően. Azonban ha az otthoni Xiaomi rendszerbe szeretnénk integrálni, akkor egy Bluetooth képes Gateway-hez kell kapcsolnunk.

Három darab XiAOMI Mijia Bluetooth Thermometer 2 9.99$-ba kerül (~3000 forint)

Kedvezmény kód: BGHU0267

 

________________________________________________________

 

A BlitzWolf BW-TH12 egy igazi mindenes, még SSD meghajtót is tehetsz az elosztóba

 

BlitzWolf BW-TH12

A BlitzWolf BW-TH12 egy újabb termék a gyártótól a PC perifériák piacán. Az új modell egy USB Type-C portos elosztó, aminek a különlegessége, hogy egy SSD meghajtót is belerakhatunk. Az USB Type-C porton keresztül csatlakoztatható BlitzWolf BW-TH12 kiegészítővel nem csak több portot kapunk odahaza, ha a munkára is használt, utazó laptopunkat hozzákötjük, hanem egy SSD meghajtónak köszönhetően nagyobb tárhellyel is rendelkezhetünk,

BlitzWolf BW-TH12 3

A BlitzWolf BW-TH12 M.2 SATA 3.0 NGFF SSD meghajtók fogadására képes, maximálisan 2TB kapacitásig. Számos csatlakozót kapunk általa, így ellátták:

BlitzWolf BW-TH12 1

2 HDMI csatlakozóval, amivel a legnagyobb felbontás 3840×2160 lehet,

 • DC port, amivel működtethető az elosztó (arról nincs információ, hogy ez a csomag részét képezi-e),
 • 4 darab USB 3.0 port,
 • 3 darab USB Type-C port,
 • Gigabit LAN csatlakozó,
 • 3.5 milliméteres jack csatlakozó,

A BlitzWolf BW-TH12 79.99$-ba, azaz körülbelül 23600 forintba kerül, az EU Priority Line szállítás áfa és vámmentes.

 

____________________________________________________________

 

A BlitzWolf BW-TH12 elosztót itt találod meg

 

A Lenovo az utóbbi időben egyre-másra dobja piacra az olcsó vezeték néküli fülhallgatóit. A legújabb fecske az LCD kijelzővel ellátott töltőtokkal rendelkező Lenovo QT81. A Lenovo QT81 5000 forint alatt vásárolható meg, egészen pontosan 4600 forintba kerül. A Bluetooth 5.1 kapcsolatot használó TWS füles érintésérzékeny vezérlést kapott, ami sokat dob a komfortérzeten, hiszen nem egy fizikai kapcsolót kell használnunk.

A töltőként és tárolóként egyaránt használható tok, az átlaghoz képest sokkal nagyobb akkumulátor kapacitással rendelkezik, hiszen egy 1200mAh-s telepet kapott. Ennek köszönhetően akár a telefonunk vésztöltésére is használhatjuk, hiszen egy USB kimenettel is ellátták.

A fülesek 40mAh kapacitással rendelkeznek, maximálisan 5 óra zenelejátszási idő hozható ki belőlük. Ha pedig a tokkal feltöltjük őket, akár több napig is használhatjuk őket. Műszaki adatok:

 • Driver mérete: 13mm
 • Frekvencia: 20-20KHz
 • Érzékenység: 98±3dB
 • Impedancia: 32Ω

Az IPX4 védettséggel rendelkező fülhallgató tokja LCD kijelzőt is kapott, amivel töltés közben külön-külön láthatjuk a jobb és baloldal akkumulátorának és magának a toknak a kapacitását. Így mindig tudni fogjuk, mikor van szüksége energiára. Az az új Lenovo QT81 Bluetooth fülhallgató olcsó lett, csak 4600 forintba kerül, a szállítás pedig ingyenes.

Az új Lenovo QT81 Bluetooth fülhallgatót itt találod meg

 

___________________________________________________

 

BlitzWolf BW-TH11 Type-C elosztó 11 csatlakozóval

 

BlitzWolf BW-TH11 Type-C elosztó

Mindent egyben megtalálunk a fém színű USB Type-C HUB-on, amin keresztül, univerzális volta miatt még a laptopunkat is feltölthetjük. Ehhez jön jól a maximum 100W-os teljesítmény leadás, így töltés közben még a különböző portokat is használhatjuk, nem kell a laptophoz hasonlóan elveszítenünk egy csatlakozót a töltés miatt.

BlitzWolf BW-TH11 Type-C elosztó 2

Az elosztó jól jöhet, ha a laptopunkon nincs VGA kimenet, de erre lenne szükségünk vagy, ha két monitort szeretnénk egyszerre rákötni a HDMI portjain keresztül. De akkor sem kell bosszankodnunk, ha nincs a laptopunkon gigabites LAN csatlakozó egy diagnosztikai méréshez, mert ezt is megtaláljuk rajta.

A következő csatlakozókat találjuk meg az elosztón:
 • HDMI x 2 ~ 4k@30Hz,
 • USB3.0 x1,
 • USB2.0 x 2,
 • microSD és SD kártyaolvasó,
 • VGA x 1,
 • USB Type-C port adatátvitelhez,
 • USB Type-C port töltéshez,
 • Gigabit LAN csatlakozó

BlitzWolf BW-TH11 Type-C elosztó 1

A BlitzWolf BW-TH11 Type-C elosztó a kedvezmény kóddal 32.99$-ba kerül (9800 forint), amit az európai (CZ) raktárból áfa és vámmentesen vásárolhattok meg.

A BlitzWolf BW-TH11 Type-C elosztót itt találod meg

Kedvezmény kód: BGCZ0011

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás