Európai raktárból vásárolható meg a Xiaomi elektromos ruhaszárító, így a hideg időben is gyorsabban szárazzá varázsolhatjuk ruháinkat.

 

Az elektromos ruhaszárító teljesen úgy néz ki, mint egy sima, kinyitható és a végeit felhajtható normál ruhaszárító. Annyi a különbség, hogy itt sok apró fűtőszál fut végig a szárító rúdjain. Kinyitva 150 x 93 x 42 centiméteres, amihez egy 1 méter hosszú kábel tartozik, ami az idehaza is használatos 220V-os feszültségen működik. Azonban valószínűleg be kell hozzá szereznünk egy átalakítót, hogy EU szabványú dugaljt kapjunk.

Az elektromos ruhaszárító 45-55 Celsius fokon tartja a fűtőszálak hőmérsékletét, így könnyebben szárítható a ráterített ruhadarab. Ellátták túlmelegedés elleni védelemmel is, így nem csak az eszközt tudhatjuk biztonságban, hanem a ruháinkat is. Alumínium lábaknak köszönhetően csökkentették a súlyát is, a talpakra pedig csúszásgátló borítás került.

Szerencsére kedvezmény kódot is sikerült szerezni a termékhez, így olcsóbban vásárolható meg. Az európai raktárból áfa és vámmentesen rendeletjük meg. A kedvezmény kóddal 73.95$-ba, azaz ~22.000 forintba kerül a linken található “A modell”.

Kedvezmény kód: BGTEFDRCCZ

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás