BlitzWolf AirAux AA-UM7 válasz az olcsó bluetooth fülhallgatókra. Akik egy ismertebb gyártó termékét szeretnél választani, azok 5900 forintért beszerezhetik az érintésérzékeny vezérléssel ellátott AA-UM7-et.

BlitzWolf AirAux AA-UM7 2

Megjelenés szempontjából a tok füstszürke, átlátszó háza dobja fel a megjelenést. Nem in-ear, azaz nem a megszokott agyba dugós, gumiharangos megoldást kapjuk, hanem egy fél in-ear megoldással operálnak, mint akár az Apple EarPods esetében is.

BlitzWolf AirAux AA-UM7 3

Az IPX5 védettséggel ellátott fülhallgató Bluetooth 5.0 kapcsolatot használ. Ennek köszönhetően takarékosabban bánhat az energiával, mint pár korábbi modell. 4 óra zenehallgatásra elegendő a kis fülhallgató 50mAh kapacitású akkumulátora. A tok pedig 500mAh-s akkumulátort kapott, amit USB Type-C porton keresztül tölthetünk fel.

BlitzWolf AirAux AA-UM7 4

Támogatja a HSP/HFP/A2DP/AVRCP profilokat, a vezérlést az érintésérzékeny felülettel oldották meg. Ennek köszönhetően megállíthatjuk/elindíthatjuk és léptethetünk a zeneszámok között. Sok gyártó termékével ellentétben pedig még a hangserőszabályzásra is lehetőség van az érintésérzékeny felületnek köszönhetően.

BlitzWolf AirAux AA-UM7 1

Mennyibe kerül a BlitzWolf AirAux AA-UM7?

A Banggood előrendelési akciójában 19.99$-ba, azaz 5900 forintba, kerül. Ennél pedig nem sok ismert gyártó termékét kapjuk meg.

Az olcsó BlitzWolf AirAux AA-UM7 vezeték nélküli fülhallgatót itt találod meg

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás