A 70mai gyártó autós kamerái méltán híresek. A Dash Cam Pro nevű modellel hihetetlen nagy népszerűségre tett szert, hiszen egy relatív olcsó, minőségi terméket készítettek. A csatlakoztatható GPS modul segítségével pedig a koordinátánkat is képes volt elmenteni. A 70mai Dash Cam Pro Plus, azaz más néven a 70mai A500 a nevéből adódóan az elődje továbbfejlesztetett változata.

A kamera felbontása 2592 x 1944 pixel. A külső szinte semmit sem változott, de a belső annál inkább. Egyel fejlettebb, HISILICON HI3556 V200 processzort tudhat magáénak. Az IPS kijelző mérete maradt a megszokott 2 colos modell, de a felbontása 480 x 360 pixelesre nőtt.

A kamera felbontása megmaradt a széles, 140 fokos látószögnél, de most már készíthetünk time lapse fotókat és beépített GPS/GLONASS műholdak vételére alkalmas helymeghatározással is ellátták. Ennek köszönhetően már automatikusan képes beállítani az időzónát és a pontosidőt. A helymeghatározásnak köszönhetően a rögzített videóra elmenti a koordinátákat és a sebességet, amit az appból visszanézhetünk.

Kapunk HDR módot is, megmaradt a loop recording funkció, azaz ha betelne a memóriakártya, a régi felvételeket automatikusan felülírja. Helyet kapott benne az ADAS rendszer, amely sávelhagyáskor, vagy ha az előttünk lévő autó túl közel van, képes jelezni nekünk. Parkolóőr funkcióval is ellátták, ilyenkor amint a G-szenzorával mozgást érzékel, egy rövid felvételt készít.

Felvételeinket microSD memóriakártyára rögzíthetjük, amelyből akár 128GB kapacitással rendelkező típust is képes kezelni. A 70mai Dash Cam Pro Plus jobb és okosabb lett, az ára mégsem változott az előd bevezető árához képest, így 60.99$-ért (18.200 forintért) vásárolható meg. Az EU Priority Line szállítás áfa és vámmentes.

A 70mai Dash Cam Pro Plus autós kamerát itt találod meg

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás