A BlitzWolf BW-GTC egy új okosóra a gyártótól, amivel az alacsony energiaigényű Bluetooth 5.0 kapcsolaton keresztül, az óránkon keresztül is lebonyolíthatjuk a hívásinkat.

Olyan indokok szólnak a BlitzWolf BW-GTC mellett, mint péládul a bevezető akcióban, 7500 forintos alacsony ára. De említhetjük akár a 7 napos üzemidőt, a pulzus és véroxigénszint mérést és a már tárgyalt telefonálási lehetőséget is.

A BlitzWolf BW-GTC okosóra 1.54 colos érintőkijelzővel rendelkezik és már nem TFT, hanem IPS panelt használ, amelynek felbontása 240 x 240 pixel. A fekete, kék és arany színekben kapható okosórát szinte bárkinek ajánlhatnánk, hiszen a színek közül kapunk fiatalos, férfias és nőies, fekete és arany modellt is.

IP67 védettséggel is rendelkezik, így a fröccsenő víznek is ellenáll. A funkciói között találunk lépésszámlálást, alvásmonitorozást, pulzus, vérnyomás és véroxigénszint mérést, kamera és zenevezérlést, üzenet és hívásértesítést. A bejövő hívásokat pedig a beépített mikrofonnak és hangszórónak köszönhetően az óráról is lebonyolíthatjuk, ha az össze van kapcsolva a mobiltelefonunkkal.

A 230mAh kapacitású akkumulátorát 1.5 óra alatt feltölthetjük, amivel 7 napos üzemidő is kihozható az órából. Szerencsére nem is kerül sokba, hiszen a bevezető akcióban csak 7500 forintot kérnek a BlitzWolf BW-GTC okosóráért.

A BlitzWolf BW-GTC órát itt találod

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás