Ahogy itt vannak a hidegek, sok helyen jól jöhet egy apró hősugárzó. Például a munkahelyen, amikor pont az ablak mellett ülünk vagy otthon, amikor kellene valami, ami felmelegít minket a hideg napokon, ha már a forró tea és a meleg kávé már mit sem ér. Erre megoldás a Xiaomi Mijia ZMNFJ01YM hősugárzó.

Ahhoz képest, hogy milyen kicsi, nagy teljesítménnyel rendelkezik. Így itt a kicsi a bors, de erős jelző, hatványozottan igaz. A mini hősugárzó ugyanis csak 13.2 x 13.2 x 18.8 centiméteres magassággal rendelkezik, amihez 0.86 kilogrammos súly párosul. Ez pedig valóban alkalmassá teszi arra, hogy egy hordozható eszközként használjuk, ha arra van szükség.

A csomagban csak egy kínai csatlakozóval rendelkező kábelt kapunk. Nem kell aggódnunk, hiszen egy átalakítót is rejt a csomag, legalábbis az én, Banggood által küldött pakkomban ez is benne volt.

A kis felfelé keskenyedő ovális forma nem hoz sok design béli vérfrissítést sokat látott szemünknek. De a praktikum mellett az esztétikumot sem szabad elfelednünk és amúgy sem csúnya ez a Xiaomi által megálmodott egyszerű forma. Elöl a függőleges lamellákkal tagolt frontrészt találjuk, ami fém volta miatt borzasztó meleg tud lenni, ha működésbe lép az eszköz (ezt saját tapasztalatból mondom). Egy pofás kis talpat kapott, amin forgatható a felső rész. Nem manuálisan, hanem motorikusan, tehát a meleg levegőt képes többfelé fújni, egészen pontosan 45 fokos szögben forogva.

Kerámia belsővel rendelkezik, a fűtőszálnak köszönhetően valóban nagyon gyorsan képes felmelegedni. A Xiaomi Mijia ZMNFJ01YM elektromos hősugárzó 45 fokos körben forogva pedig képes eloszlatni a meleg levegőt, így nem fogjuk azt érezni, ha magunkra irányítjuk, hogy megsülünk, mint egy grillcsirke. A légbeömlő nyílások rejtve maradnak, így kisebb a meghibásodás esélye is és azt is könnyebben elkerülhetjük, hogy bármi a lamellák közé kerül. A szívó nyílás a talp felett található, ahová a levegőn kívül valóban sok minden nem juthat be. Túlhevülés elleni védelemmel is ellátták, így ha bármi baj történne, megszakítja működését a külső borítása pedig tűzálló anyagból készült.

Egy nagy helyiséget nem tud befűteni, de egy kisebb szobában ideális lehet. Persze mérete és teljesítménye miatt nem képes 25 Celsius fokot csinálni a szobában, de vész megoldásként nem rossz. Vagy esetleg addig, amíg a társasház központi fűtését nem indítják el és nem akarunk szétfagyni a fürdőszobában vagy a konyhában.

De igazából akkor hasznos, ha nagyon fázósak vagyunk és kell valami, ami egy kis meleget tud csinálni. A kis Xiaomi Mijia ZMNFJ01YM elektromos hősugárzó 50.99$-ba kerül, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetsz meg.

A Xiaomi Mijia ZMNFJ01YM elektromos hősugárzót itt találod meg

Találtam egy másik, nagyobb elektromos radiátort, ami már alkalmas egy szobát is befűteni. Ez európai raktárból rendelhető, így áfa és vámmentes

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás