Egészen impozáns az új UMIDIGI A9 Pro, hiszen az ára pénztárca barát és a benne található hardverére sem lehet panaszunk. Nem csak ezért a pénzért jó ajánlat, hiszen, ha kicsivel többe kerülne, akkor is jó vételnek számítana.

Az UMIDIGI megmaradt a noccsos vonalnál, így a 6.3 colos megjelenítő felett egy apró csepp alakú szenzorszigetet kapunk, amiben csak a 24 megapixeles felbontású szelfi kamerán akadhat meg a szemünk. Az IPS panel 2340 x 1080 pixeles felbontással rendelkezik.

A telefon hátlapja sokkal érdekesebb lett, mint az eleje. Itt találjuk meg a 48 megapixeles Sony gyártmányú fő kamerát, amit egy 16 megapixeles nagylátószögű és egy 5-5 megapixeles mélységélességgel és makró fotók készítésére szolgáló optika egészít ki.

A nagy durranás az az infravörös szenzor, amivel lehetőségünk van a testhőmérséklet mérésére. Mégpedig úgy, hogy a készüléket csak pár centiméterre kell tartanunk a mérni kívánt személy homlokától. Ilyet már láthattunk az UMIDIGI A7S modellben is, ha egy olcsó infravörös hőmérővel szerelt telefont szeretnél.

A telefon meghajtásáért a MediaTek Helio P60 processzor felel, ami a középkategória alján foglal helyet az ismert AnTuTu benchmark 182000 körüli pontszáma alapján. Memóriából sem fukarkodtak, hiszen ebből 6GB jár, tárhelyből 128GB UFS2.1 modult kapunk, tehát a sebességre sem lehet panaszunk és persze  még használhatunk microSD memóriakártyát is, egészen 256GB-ig.

Az UMIDIGI A9 Pro mobil természetesen GPS/GLONASS/Galileo navigációt is kapott, kezeli a 2.4 és 5GHz-es WiFi-t, a Bluetooth pedig a 4.2 verziónál tart. Természetesen B20 képes, így támogatja a hazai 4G LTE hálózatot is. Az akkumulátorára sem lehet panaszunk, hiszen 4150mAh kapacitással rendelkezik, amit 10W teljesítménnyel tölthetünk fel az USB Type-C portján keresztül.

Az ára, a tudásához képest egyáltalán nem mondható magasnak, hiszen 139.99$-ba, azaz körülbelül 43.000 forintba kerül az első 150 vásárlónak, a Banggood előrendelői akciójában. Az EU Priority Line szállítás pedig mint mindig, most is áfa és vámmentes.

Az UMIDIGI A9 Pro mobiltelefont itt találod meg

Az olcsóbb, szintén hőmérős UMIDIGI A7S mobiltelefont itt találod

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Megosztás

Hozzászólás