Az új Xiaomi 2.1 hangprojektor a legtöbb otthonban több mint elegendő lehet. 100 wattos maximális teljesítményével a kedvenc filmjeink hangjai is jobban szólnak. A Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően pedig a mobiltelefonunkról zenét is hallgathatunk.

A soundbaron AUX , coax, optikai bemenetet és egy kimenetet kapott, hogy hozzáköthessük a  subwoofert. Letisztult felületén érintésérzékeny gombokat találunk. A mélynyomó teljesítménye 66W, így a két eszköz együttes erővel 100 wattos teljesítményre képes.

Míg a soundbar 90 x 6.3 x 10.2 centiméteres méretekkel rendelkezik és két-két magas és középsugárzót kapott. Addig a subwoofer mérete 24 x 24 x 30.6 centiméter és egy 6.5 col átmérőjű mélynyomóval rendelkezik.

A Bluetooth 5.0 kapcsolatnak köszönhetően a mobiltelefonunkat, táblagépünket vagy akár a laptopunkat is ráköthetjük. Ennek köszönhetően pedig nagyon egyszerűen hallgathatunk zenét az otthonunkban.

Mivel a Xiaomi elsősorban a kínai piacra tervez, így a termék kínai szabványú aljzattal rendelkezik, de a Banggood a termék leírása szerint az adott országba megfelelő adaptert is mellékel a termékhez. A Xiaomi hangprojektor a kedvezmény kóddal 199.99$-ba kerül, amit a Banggood európai raktárából áfa és vámmentesen rendelhetünk meg.

A Xiaomi hangprojektort itt találod meg

Kedvezmény kód: BGCZXMSUB

Érdekelnek az olcsóbb BlitzWolf és Xiaomi soundbarok? Itt megtalálod őket

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Megosztás

Hozzászólás