A külsőt nézve nem sok változás történt az Oclean X fogkeféhez képest. A fejlesztéseket nem a külsőségek adják, pár újítással találkozhatunk a belsőt illetően az új Oclean X Pro modellben.

Méretre maradt a Oclean X-hez hasonló külső, az Oclean X Pro 24,35 x 24,35 x 2,44 centiméteres méretekkel rendelkezik és 100 grammot nyom. A 800mAh kapacitású akkumulátorát 2 óra alatt feltölti, amivel akár 30 napon keresztül is használhatjuk.

 

Új rezgőmotort is kapott, így elérhető egy magasabb rezgésszámú tisztítás is. A rezgésszám 40000-ről 42000/percre nőtt. Természetesen megmaradtak a minőségi 3D DuPont sörték és a fejeket szintén bármikor cserélhetjük, ha elhasználandónak.

A Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően megmaradt a telefonos értesítés és használat ellenőrzése is, így a fogkefe képes jelezni nekünk, hogy mikor van szükség a fej cseréjére. De Bluetooth verzióból is már 4.2-re váltottak. A belsőt ellátták giroszkóppal is, ezáltal a fogkefe képes kielemezni a fogmosási szokásainkat is, hogy a lehető legalaposabb tisztítást végezzük.

A legnagyobb durranás kétség kívül az az érintőkijelző, amely nem csak kiváltja a funkciógombot, de ezen keresztül állíthatjuk be a különböző tisztítási metódusokat. A 0.96 colos megjelenítőt használva, akár egy okostelefonon, lapozó mozdulatokkal választhatjuk ki a különböző funkciókat. Az apró kijelző megjeleníti a tisztítás idejét és a giroszkópnak köszönhetően képes fogmosás közben kijelezni, hogy megfelelően tartjuk-e a fogkefét az alapos tisztításhoz. Ezt pontokkal is jutalmazza, hogy a még alaposabb tisztításra törekedhessünk.

Ahhoz képest, hogy mennyi újdonság került bele a Xiaomi Oclean X Pro fogkefébe, nem kerül többe, mint amennyibe az elődje került. A Xiaomi Oclean X Pro 48.99$-ba (15.000 forintba) kerül, a kedvezmény kóddal. Az EU Priority Line szállítás áfa és vámmentes.

Az Oclean X Pro elektromos fogkefét itt találod meg

Kedvezmény kód: BGXPRO7  

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Megosztás

Hozzászólás