Egy újabb töltőadapter járt nálunk, ami nem más, mint a BlitzWolf BW-PL5. Már 4 USB porttal szerelték fel, támogatja a QC3.0 gyorstöltést is, a Power 3S technológiának köszönhetően pedig szinte minden eszközünket, még a legújabb iPhone 12 mobiltelefonunkat is feltölthetjük róla.

A jól megszokott csomagban kaptuk meg a BlitzWolf töltőjét. Mindennemű extrát mellőzve csak egy leírást kaptunk hozzá. Külsőre ugyanazt a vonalat követi, mint a BlitzWolf BW-PL2, ami 3 USB porttal rendelkezik. (De a PL5 most jobban megéri, mert több port van rajta és a cikkírás pillanatában kevesebbe is kerül)

Az európai szabványú aljzattal rendelkező töltő a 4 USB portján keresztül maximálisan 35W teljesítményt képes leadni, ha mindegyik csatlakozójához egy-egy eszközt szeretnénk csatlakoztatni. A zöld színnel jelölt USB portja támogatja a QC3.0 gyorstöltést is. Így ezzel akár 17W teljesítményt is elérhetünk. A fehér színnel jelzett portok pedig maximum 5V/2.4A leadásra képesek, ami 10W-ot jelent. Azonban, ha mind a három portot igénybe vesszük, akkor legfeljebb 17W-ot képes kipréselni magából, a zöld színű portja pedig szintén 17W-ot ad le.

A BlitzWolf töltői ismerik a Qualcomm QC2.0, és a jelenlegi QC3.0 töltési módot és a HUAWEI féle FCP módot is. Ezen kívül kompatibilis az Apple készülékekkel is (én is ezzel töltöm az Apple iPhone 11 mobilomat), nem hiába készítenek MFI (Made for iPhone) Lightning kábeleket is az almás termékekhez és ezen kívül tudja a BC1.2 funkciót is.

A QC3.0 portja valóban képes leadni a szükséges 17W-os teljesítményt, de én megszoktam, hogy a 10W-os teljesítmény leadásra képes csatlakozón töltöm a mobilomat. A BlitzWolf töltői nem csak a Power 3S szabvánnyal vannak ellátva, amelynek köszönhetően mindig a megfelelő feszültséget és áramerősséget képesek leadni, legyen az táblagép, mobiltelefon vagy egy elemtöltő. Hanem túltöltés, túláram és rövidzárlat elleni védelemmel is rendelkeznek, hogy védje saját magát és a hozzá csatlakoztatott eszközeinket is.

A BlitzWolf töltők és kábelek kiváló ár/érték aránnyal rendelkeznek. Így még olyam termékekhez is ajánlható, mint jelenlegi generáció iPhone készülékei, amelyekhez nem mellékelnek töltőadaptert. A BlitzWolf ezeket a készülékeket is képes feltölteni. Az MFI (Made for iPhone) certifikációnak köszönhetően pedig Apple készülékekkel kompatibilis töltőkábeleket is vásárolhatunk. A BlitzWolf BW-PL5 adapter jelenleg csak 13.99$-ba, azaz 4300 forintba kerül.

A BlitzWolf BW-PL5 adaptert itt találod meg

MicroUSB, Type-C vagy Lightning? A BlitzWolf-nak ilyen kábelei is vannak

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Megosztás

Hozzászólás