A képeket nézve és a leírást olvasva is impozánsnak tűnik a 70mai Saphir Watch. Az interneten fellelhető review videók által pedig láthatjuk, hogy a felhasználói élmény is majdnem olyan, mint amire az óra hasonlítani szeretne. Így a 70mai egy Android felhasználóknak készített Apple Watch klónnal rukkolt elő.

Megjelenését tekint nem a belépőszinten játszik. Az alumínium óratok mellett karcálló zafír üveggel rendelkezik. A kijelző is példás, hiszen AMOLED technológiát használ az 1.78 colos panel, aminek köszönhetően tökéletes feketéket és kontrasztos színeket kapunk. Az AMOLED panelnek köszönhetően elérhető az Always on Display mód is. Az óra szíja, mint az Apple Watch esetében, itt is szilikonból készült. Az óra csak 9.8 milliméter vastag és csupán 32.2 grammot nyom a mérlegen, így igazán könnyűnek mondható.

Hátul találjuk meg az optikai pulzusmérő szenzort és itt kapott helyet a mágneses töltőcsatlakozó. Az üzemidőre nem lehet panaszunk, hiszen a 320mAh kapacitású akkumulátort 2 óra alatt feltölthetjük, aminek köszönhetően az órát akár 10 napon keresztül is használhatjuk. Az angol nyelvű menüvel is rendelkező órát rengeteg funkcióval látták el.

  • 17 különböző sport módot kapunk,
  • van optikai pulzusmérő szenzor,
  • stressz-szint és
  • véroxigén mérés,
  • légnyomásmérő,
  • lépésszámlálás,
  • Kalóriaszámláló

Az órát ellátták helymeghatározással is, így kezeli a GPS/GLONASS/Galileo/BDS műholdakat is. Az Android és iOS eszközökre letölthető 70mai alkalmazással teljes mértékben testreszabhatjuk, amin keresztül az üzeneteinkről és értesítéseinkről sem fogunk lemaradni. A 70mai Saphir Watch az előrendelői akcióban 125.99$-ba, azaz 38.500 forintba kerül. Az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg.

A 70mai Saphir Watch okosórát itt találod meg

Ha egy igazán olcsó okosórára vágysz, itt van a 6700 forintos Haylou LS02

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Megosztás

Hozzászólás