Otthonosan mozog a vezeték nélküli fajhallgatók piacán a BlitzWolf, akik bemutatták a legelső Bluetooth-os termékük továbbfejlesztett változatát, a BlitzWolf BW-HP0 Pro modellt.

A BlitzWolf BW-HP0 modellt nagyon sokan szerették és bár a HP2 egy újabb fecske lett, modernebb megoldásokkal, a HP0 hangja valahogy mégis közelebb áll a szívemhez. Az elődhöz képest a BlitzWolf BW-HP0 Pro sokat fejlődött. Már Bluetooth 5.0 kapcsolatot használ, ami kisebb energiafogyasztást és alacsonyabb késleltetést tesz lehetővé.

Újdonság a microSD kártyaolvasó, így közvetlenül egy memóriakártyáról képes zenéket lejátszani. A 40 milliméteres driverek maradtak, a hangjára nagyon kíváncsi vagyok. De mivel egy „Pro” eszközről beszéltünk, én csak bízni tudok benne, hogy erre is odafigyeltek. Az akkumulátor mérete nőtt az elődhöz képest, 400mAh helyett már 1000mAh kapacitást kapunk, amit már USB Type-C porton keresztül tölthetünk fel. A gyártói adatok szerint ez pedig akár 42 óra zenelejátszásra is elegendő lehet.

A BlitzWolf nagyon ráfeküdt a gamer vonalra, így a hangszóróház RGB világítást is kapott. Nem csak microSD, Bluetooth, hanem 3.5 milliméteres jack csatlakozó is megtalálható rajta, így vezetéken keresztül is összeköthetjük a mobilunkkal, táblagépünkkel vagy erősítőnkkel.

Természetesen ez a modell is összecsukható kivitelt kapott, így könnyedén berakhatjuk a táskánkba és magunkkal vihetjük, bármerre is mennénk. Az új BlitzWolf BW-HP0 Pro 26.99$-ba kerül az előrendelői akcióban, amiért így 8300 forintot kérnek.

A BlitzWolf BW-HP0 Pro fülhallgatót itt találod

A korábbi BlitzWolf BW-HP0 és BlitzWolf BW-HP2 fejhallgatót itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Megosztás

Hozzászólás