Nem is olyan rég kezdtünk el beszélgetni a gyártóval, akik most felhívták a figyelmünket a 11.11-es akcióikra. A OneOdio termékei egyre népszerűbbek, nem csak Kínában, hanem Európában is. Ez nem csak annak köszönhető, hogy remek ár/érték arányú termékkekkel rendelkeznek szinte minden szegmensben, hiszen vezetékes, vezeték nélküli és gamer fejhallgatókat is találunk a kínálatukban. Hanem mindezek mellett, az alacsony ár ellenére belekóstolhatunk a “prémiumabb” érzetű fejhallgatók világába és ehhez nem kell mélyen a zsebünkbe nyúlnunk.

A jelenlegi akciójuk keretében, ha a négy promóciós fejhallgatóból három darabot a bevásárlókosarunkba teszünk, a harmadikat ingyen kapjuk!

2 termék vásárlása esetén fizess egyet akció

3 termék vásárlása esetén fizess kettőt akció

Ezen kívül van virtuális szerencsekerekük is, amivel kedvezmény kaphatunk a termékeikre vagy akár egy fejhallgatót is nyerhetünk.

A termékeik szerencsére nem csak kínai, hanem lengyelországi (Poland) raktárból is megvásárolhatók, így áfa és vámmentesen, rövid szállítási idővel rendelhetjük meg őket. Az új vásárlók pedig a NEWVIP10 kedvezmény kóddal 10% kedvezményt kapnak.

Mi pedig hamarosan érkezünk egy OneOdio A70 teszttel, hiszen a gyártónak köszönhetően ezt a fejhallgatójukat próbálhatjuk ki

A OneOdio oldalát itt találjátok meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás