Az Ulefone közkedvelt strapamobil szériájának legújabb tagja már hőkamerával is rendelkezik. Az Ulefone Armor 9 egy olyan strapamobil lett, amelynek nincs oka szégyenkeznie. Sőt, inkább a többiek dughatnák a homokba a fejüket a tulajdonságait látva.

 

Van itt nekünk a strapa telefonokból megismert IP68 és IP69 védettség, a masszív, megerősített külső, fejlett processzor, az átlagosnál több RAM és a hőkamera! A magyar nyelvű menüvel is ellátott Android 10 rendszert futtatja a MediaTek Helio P90 processzorral ellátott telefon. A processzorra nem lehet panaszunk, hiszen az AnTuTu benchmarkban majdnem 200.000 pontot érhetünk el vele. Memóriából 8GB-ot kapunk, míg a belső tárhely mérete 128GB, ami már egy gyorsabb UFS2.1 chip. Természeteszen használhatunk microSD memóriakártyát is, akár 2TB kapacitásig.

Két SIM kártyát használhatunk, amivel elérhetőek lehetünk a 4G hálózaton, hiszen az Ulefone Armor 9 támogatja a hazai B20-as 4G LTE-t is. Kimaxolták a helymeghatározást is, így GPS/AGPS/GLONASS/BEIDOU/Galileo műholdakat is használhatunk. A Bluetooth az új 5.0 verziójú és természetesen van 2.4 és 5GHz-es WiFi is. Kapunk NFC-t is, ellátták ujjlenyomat olvasóval és van arcfelismerés is. A telefon kijelzője 6.3 colos mérettel rendelkezik, felbontása 2340 x 1080 pixel. A megjelenítő felett egy 8 megapixel felbontással rendelkező kamerát kapunk.

A hátlapon a fő optika 64! megapixeles, ami mellett egy 2 megapixeles és egy 5 megapixeles szenzort kapunk, ami megkapta a FLIR hőkamerás funkciót is. Ennek köszönhetően pedig nem egy pixelhalmazzal lesz dolgunk, ha kihasználnánk a hőkamera képességeit. A hőkamerának köszönhetően akár 400 Celsius fokig is mérhetünk, így egyszerűen a mobiltelefonunk segítségével megnézhetjük, hol és mekkora különbségű hőforrással találkozunk. De akár arra is megfelelő lehet, hogy a nagy hidegben a házunkat végig pásztázzuk, hol szökhet el a meleg levegő a légtérből.

Az Ulefone Armor 9 akkumulátora 6600mAh kapacitással rendelkezik, amit az USB Type-C portján a mellékelt 18W-os gyorstöltőjével tölthetünk fel. Az Ulefone Armor 9 egyedülálló a maga nemében a FLIR hőkamerájának köszönhetően. A Banggood webáruházból az EU Priorirty Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg a 434.99$-os készülék. A csomagban most egy ajándék endoszkóp kamerát is kapunk, aminek köszönhetően a legkisebb helyekre is beleshetünk.

Az Ulefone Armor 9 mobiltelefont itt találod meg

Közben megjelent az olcsóbb Ulefone Armor 9E is, ami hasonló hardverrel, de hőkamera nélkül, olcsóbban vásárolható meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás