Hideg őszi és hosszú téli napokon jöhet jól a Deerma DEM-DT16CA, ami képes megkötni a levegőből a nedvességet, így páramentesíthetjük a lakás helyiségeit. Xiaomi Youpin család tagjaként mutatkozott be az új Deerma páramentesítő, ami 15 liter folyadékot is képes megkötni 24 óra alatt, azaz akár 60 darab 250 milliliteres palacknyi folyadékmennyiséget képes eltávolítani a levegőből.

Az európai raktárból rendelkető termék így nem csak áfa és vámmentesen érkezik meg, de a kedvezmény kódnak köszönhetően majdnem 50$ kedvezményt is kapunk a végösszegből.

A 32.8 x 19.7 x 50.8 centiméteres méretekkel rendelkező Deerma DEM-DT16CA víztartálya 2 literes kapacitással rendelkezik, az elején található kijelzőjének segítségével pedig, működés közben kijelzi a helyiségben mért páratartalom értékét.

24 órás időzítést is beállíthatunk, így akár akkor is üzemelhet, ha épp nem vagyunk otthon. Dupla, szénszűrős filterrel látták el, így a beszívott levegőt képes megszűrni. A külső kivezetésnek köszönhetően pedig akár ki is folyathatjuk belőle a folyadékot.

A Deerma DEM-DT16C páramentesítő a kedvezmény kóddal 153.99$-ba, azaz 47.000 forintba kerül, amit Cseh (CZ) raktárból, áfa és vámmentesen vásárolhatunk meg

A Deerma DEM-DT16C páramentesítót itt találod meg

Kedvezmény kód: BGDT16C

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás