Egy újabb BlitzWolf termék járt nálunk, mégpedig a BlitzWolf BW-GH1 gamer fejhallgató, ami RGB világítással, mikrofonnal és virtuális 7.1 támogatással teszi teljesebbé a játékélményt.

A gyártó szinte már megszámlálhatatlan vezetékes és vezeték nélküli fülhallgatóval rendelkezik, az utóbbi időben pedig már vezeték nélküli fejhallgatóval is jelentkeztek. Új piacot nyitva, beléptek a gamer fejhallgatók világába is a BlitzWolf BW-GH1 modellükkel.

Extra kiegészítőket nem kapunk, csupán a fóliával takart fejhallgatót. Megjelenésében a fekete és ezüstszínek uralkodnak. Az összeszerelésre nem lehet panaszunk, nem nyeklik-nyaklik és a műanyag részek sem ropognak. A fejpánt kellemesen puha felületű, a külső része fémből van, hogy megadja az ívelt formát. Itt azért nem adnék piros pontot a gyártónak, mert nekem fontos lenne a méret állítás. Így akik kisebb fejmérettel rendelkeznek, nekik lehet kényelmetlen lesz a BlitzWolf BW-GH1 gamer fejhallgató viselése.

A szárak ezüstszínű külső felületei feldobják a fekete elemeket. A baloldali hangszóróházon találjuk a flexibilis nyakú mikrofont, aminek vége kék színben világít, a jobboldalin pedig a hangerőszabályzó tekerője kapott helyet. A driverek 50 milliméteresek, a szivacspárna kellően puha tapintású. A fejhallgató kábele USB portban végződik, a vezeték 220 centiméter hosszú,  rettentő masszív és vége árnyékolt.

Sokak kedvence az RGB fény a fülhallgató meghajtók külső felületén található. A kissé méhselyt rács mögött villan fel és szép lassan lágy átmenetben változtatja színét. Külön beállításra nincs lehetőségünk, így csak ezt az alapértelemzett színváltós világítást kapjuk.

Nem mondanám magamnak nagy játékosnak így először a PC-hez csatlakoztatva próbáltam ki, pár zeneszámot meghallgatva, hogy mit hozott ki belőle a BlitzWolf, ha egy kis muzsikálásra használnánk. Azt kell, hogy mondjam, hogy teljesen jól megállja a helyét. Nincs visszafojtva, bár egy gamer fejhallgató esetén gondolhatjuk, hogy a basszusokból nem lesz hiány. Nincs is, de nem olyan túlzó, hogy egy zúzósabb zeneszám után már jojózzon a szemünk. Teljesen rendben vannak a magasak, mélyek, a közepek kicsit lejjebb kerültek, így valószínűleg a „V” karakterisztika elérése volt a célja a mérnököknek. Hangos, nagyon hangos, lejjebb kellett tekernem a hangerő csúszkát a PC-n, miközben a füles használatban volt.

A leírás büszkén hirdeti, hogy virtuális 7.1 hangzást kapunk. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy nem kapunk számos kis apró hangszórót a fejhallgató két oldalára, hogy kihallhassuk belőle, hogy melyik hang honnan is érkezik, előlünk, mögülünk, stb. Viszont az elektronikát ennek megfelelően úgy állították össze, hogy a sztereó hatást kibővítve jobban elkülönítse a két oldalt egymástól, így egyáltalán nem kapunk térhangzást, csak jobban ketté válnak az épp hallott hangok.

PS4 konzolhoz is csatlakoztattam, amit azonnal fel is ismert és a mikrofon azonnal életre kelt, így tehát nyugodtan használhatjuk a BlitzWolf BW-GH1 gamer fejhallgatóját PS4 konzollal is, akár simán csak játékra, akár csapatban csapatva, hangunkkal is irányítva a másikat. A Ghost of Tsushima játékot próbáltam ki vele, ahol tudtam beállítottam, hogy térhangzást szeretnék kapni, ami játék közben jól ki is érződött, hogy merről fúj a szél, melyik oldalról szólnak hozzám az apró táborokban lévők emberek. Azonban ez sem térhangzás, hanem csak egy sztereó jel, amit a fejhallgató ügyesen oszt el a két oldal között, kiemelve a jobb és baloldali hangok közötti különbségeket.

Színváltás gyorsított tempóban

 

Megéri-e a BlitzWolf BW-GH1 gamer fejhallgató?

 

A hangja nem rossz, kapunk mikrofont is, amúgy egyáltalán nem szól rosszul. Nem nagyon tapasztaltam háttérzajt a használata közben. Az RGB világítást kikapcsolnám, de ha a fejünkön van úgysem látjuk, tehát szinte felesleges dolog is. Azonban a kedvezmény kóddal elérhető 29.99$-os (9200 forintos) árával nem rossz választás főleg, hogy a PS4 konzolommal is gond nélkül működött.

A BlitzWolf BW-GH1 gamer fejhallgatót itt találod meg

Kedvezmény kód: bGhOnEy10

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás