Az Oukitel neve is valószínűleg sokakban összeforrt az olcsón megvásárolható mobiltelefonok fogalmával. Az Oukitel C21 árát tekintve belépő modell, a hardveres részt nézve inkább egy középkategóriás modellnek gondolnánk.

Míg a WP széria a strapamobilok, a K vonal az elegánsabb megjelenésű, de robosztus méretű telefonokat, addig a gyártó C szériája a hétköznapi vásárlóknak ajánlott készülékekből áll legyen az belépőszintű vagy középkategóriás modell.

A legszembetűnőbb a nagy, 6.4 colos kijelző, ami 2310 x 1080 pixeles felbontással rendelkezik és szerencsére már nem notch sziget, hanem csak egy apró furat árulkodik az előlapi kamera hollétéről. Az Oukitel teljes egészében felkészítette a modellt az európai piacra, így kapott B20-as modemet, amivel idehaza is elérhető a 4G LTE hálózat. Az Android 10 rendszerben pedig a magyar nyelvű felületet is választhatjuk.

Hardveres fronton a mérnökök választása a MediaTek P60 lapkára esett, ami a középkategóriába repíti a készüléket, hiszen az ismert AnTuTu benchmarkban ez a 8 magos, maximálisan 2.0GHz-en járó CPU 180.000 körüli pontszámra képes. A belső tárhelyének mérete 64GB, de lehetőség van microSD memóriakártya használatára is. Memóriából 4GB-ot kapunk, amivel jó darabig biztosan elleszünk.

Az előlapra egy 20 megapixeles felbontással rendelkező f/2.0 rekeszértékkel rendelkező Samsung S5K3T1 kamera került. A hátlapon szép számmal kapunk képkészítőket, hiszen a fő optika egy 16 megapixeles Omnivision OV16880 szenzor, mellette pedig három kamerát kapunk 2+2+0.3 megapixeles felbontással. A kamerák fölé került a hátlapi LED vaku és különleges módon ide, a kamera szigetre helyezte el a gyártó a hátlapi ujjlenyomat olvasót is.

GPS/BEIDOU/Glonass műholdtámogatás, Bluetooth 5.0 és 2.4/5GHz-et kezelő WiFi is helyet kapott az Oukitel C21 mobiltelefonban, így semmiben sem fogunk hiányt szenvedni. A 4000mAh kapacitású akkumulátorát az európai fejjel rendelkező adapterével tölthetjük fel, amely 10W teljesítménnyel rendelkezik. Az Oukitel nagyon jól árazta be a C21-et, hiszen az előrendelői akcióban 99$-ba, azaz 31.000 forintba kerül, amihez az EU Priority Line szállítást választva áfa és vámmentesen rendelhetjük meg.

Az Oukitel C21 mobiltelefont itt találod meg

Már most vásárolhatunk hozzá kijeézővédő üveget itt és itt

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás