A Xiaomi nem ül a babérjain és a Poco néven életre keltett, eddig felsőkategóriás modellekkel jelentkező brand, most ugyancsak egy megfizethető, ám olcsó középkategóriás modellt mutatott be Poco X3 néven.

A jelenlegi Poco X3 6GB memóriával és 64 vagy 128GB-os tárhellyel választható. Rengeteg olyan dolgot pakoltak bele, amire elismerően bólinthatunk. Ilyen a 120Hz képfrissítésre képes kijelző, a folyadékhűtés vagy épp a 33W teljesítményű gyorstöltés.

A Xiaomi Poco X3 6.67 colos kijelzővel rendelkezik, amelynek felbontása 2400×1800 pixel és TÜV Rheinland minősítéssel is rendelkezik az alacsony intenzitású kék fény kibocsátásának köszönhetően. A telefon nem noccs szigetet kapott, hanem a kijelző felső részébe helyezték a 20 megapixeles felbontással rendelkező előlapi kamerát.

Nem csak az előlapra szerelt kamera rendelkezik magas felbontással, hanem a hátul található optikák is, amikből négyet is kapunk. A fő szenzor 64 megapixeles (Sony IMX682), amit kiegészít egy 13+2+2 megapixeles kamera a nagylátószögű, makró és bokeh effekttel ellátott képek készítéséhez.

A motorháztető alatt a folyadékhűtéssel ellátott Qualcomm Snapdragon 732G típusú CPU kapott helyet, ami 8 magjával maximálisan 2.3GHz-re képes. Nem rossz ez a középkategóriás processzor, hiszen az AnTuTu benchmarkban 300.000 körüli pontszámra képes. A memória mérete 6GB, míg a legkisebb modell estében 64GB, a nagyobbnál pedig 128GB-os tárhellyel találkozhatunk, ami egy gyors, UFS2.1-es chip. Szerencsére megmaradt a memóriakártyás bővítés lehetősége is, így akár 256GB méretű kártyát is használhatunk.

Természetesen van AGPS, GPS, GLONASS, Beidou helymeghatározás, Bluetooth 5.1 és 2.4 és 5GHz-es WiFi is. A telefon támogatja a hazai 4G hálózatokat, az Android rendszere pedig magyar nyelvű felülettel is rendelkezik. Megmaradt a 3.5mm-es fülhallgató csatlakozó, és sztereó hangszórókat kapunk. Az akkumulátora méretes 5160mAh kapacitással rendelkezik, amit az USB Type-C porton keresztül gyorsan, 33W teljesítménnyel tölthetünk fel.

A Banggood akciójában a Xiaomi Poco X3 6/64GB-s modellért 229$ (70.000 forint), míg a 6/128GB-os variánsért 249$-t (76.000 forintot) kérnek. Az EU Priority Line szállítás pedig áfa és vámmentes.

Xiaomi Poco X3 6GB/64GB

Xiaomi Poco X3 6GB/128GB

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás