A manapság kapható átlagos, vezetékes porszívók 18-20KPa szívóerővel rendelkeznek. Ezért akkora újdonság a Xiaomi Coclean FV2, mert a mérnököknek sikerült az akkumulátoros üzemelést úgy megoldani, hogy a legnagyobb szívóerővel KPa-ra legyen képes.

A 120W teljesítményű motort három darab 2000mAh kapacitású akkumulátort látja el energiával, amit USB Type-C porton keresztül tölthetünk fel. Egy feltöltéssel pedig 25 percen keresztül használhatjuk. A Coclean FV2 hiába rendelkezik nagy szívóerővel, a mérete kicsi, hiszen 36.9 x 7.2 x 7.2 centiméteres méretekkel rendelkezik, a súlya pedig 0.56 kilogramm.

Természetesen egy acél házba rejtett HEPA szűrővel látták el, amivel a gyártói adatok szerint a beszívott por 99.9 százalékát képes megszűrni. A Xiaomi Coclean FV2 az európai raktárból olcsóbb, mintha Kínából rendelnénk meg és most kedvezmény kódunk is van hozzá. A kedvezmény kóddal 77$-ba, azaz 23.000 forintba kerül.

A Xiaomi Coclean FV2 akkumulátoros porszívót itt találod meg

Kedvezmény kód: BGESCL  

A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás