A Xiaomi család tagjaként mutatkozott be a Haylou T19 TWS fülhallgató, amit akár nyugodt szívvel nevezhetnénk Pro modellnek is, annyi extrát nyújt az eddig megjelent, alacsony árú Haylou modellekhez képest.

A hófehér design eleganciát kölcsönöz, ezt a megjelenést dobja fel az érintésérzékeny felső rész alatti apró, ezüstszínű gyűrű. A Bluetooth 5.0 kapcsolatot használó TWS fülhallgatók piacát erősíti a Haylou T19, azok közül is a gumi harangos „agyba dugós” példányok táboráti.

A Qualcomm QCC3020 chipet használva kezeli a HSP/HFP/A2DP/AVRCP/AptX profilokat, ennek köszönhetően a Qualcomm chippel szerelt eszközökön használhatjuk az AptX, gy az iOS eszközökön az AAC szabványt. Nem csak érintésérzékeny felülettel látták el a könnyebb vezérlés érdekében, hanem infravörös szenzorral is, aminek köszönhetően, ha kivesszük a fülünkből, azonnal megálltja zene/filmlejátszást.

Az egyenként 4 gramm súlyú fülhallgatók töltési ideje 2 óra, ami soknak tűnhet, de ezzel a töltési idővel akár 6 óra zenelejátszás vagy 6 óra beszélgetési idő is kihozható belőle. A hófehér tokja USB Type-C porttal rendelkezik, amivel 5 alkalommal tölthetőek fel a fülesek. De nem csak az USB porton, hanem a Qi technológiának köszönhetően akár vezeték nélkül is feltölthetjük őket.

A Haylou T19 sok újdonságot hoz, nem csak megjelenésben, hanem tudásban egyaránt, a korábbi Haylou fülhallgatókhoz képest. Tovább bírja az akkumulátora, ellátták infravörös szenzorral, 4 mikrofont kapott, hogy segítségül hívhassuk a zajszűrést a beszélgetéseknél és még vezeték nélkül is tölthetjük. Tudásához képest megint kellemes árcédulát kapott, hiszen 11.100 forintba kerül az újdonság.

Banggood 39.99$

Gearbest 36.99$

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás