Felporszívóz, felmos, lézeres szenzorral is ellátták és még okos is. WiFi-n keresztül kommunikál és a mobiltelefonunkról is vezérelhetjük a Xiaomi Mijia STYJ02YM roborporszívót.

Könnyen elveszhetünk a megnevezésekben, ha a Xiaomi robotporszívóit nézzük. A Xiaomi Mijia STYJ02YM leginkább az ismert Roborock és Roborock S50 között foglal helyet, de mindent tud, hogy egy új, megbízható takarító robotunk legyen otthon. A Xiaomi Mijia STYJ02YM európai raktárból rendelhető és még kedvezmény kódunk is van hozzá, így a 87000 forintos árával valóban nem mondható drágának a kategóriában.

Xiaomi Mijia STYJ02YM robotporszívó

Kedvezmény kód: BGSMCZX

A Roborock S50-hez képest kissé átdolgozták a fizikai gombokat. Az akkumulátorának kapacitása 3200mAh, az elérhető legnagyobb szívóerő pedig 2100Pa. Az LDS szenzornak köszönhetően a szoftverét ellátták szoba felismerő funkcióval is, így sokkal alaposabban és gyorsabban képes végezni a takarítással. A dolga végeztével, vagy ha takarítás közben lemerülne, automatikusan rááll a dokkolójára és feltölti az akkumulátorát. Majd onnan folytatja a munkát, ahol abbahagyta.

A telefonos alkalmazásnak köszönhetően természetesen Android és iOS eszközzel is használhatjuk. Így lehetőség nyílik a porszívó LDS, lézeres szenzora által látott képet ellenőriznünk a telefonon vagy kiadni neki a takarítási utasításokat. Beállíthatunk időzítőt is, hogy  például reggel 8 órakor induljon el takarítani, amikor már mindenki elment dolgozni. De mivel WiFi-n keresztül az otthoni hálózatunkhoz kapcsolódik, ezért a telefonos alkalmazással akár a munkahelyünkről is elindíthatjuk, hogy takarítson ki, mire hazaérünk a vendégekkel. A Xiaomi Mijia STYJ02YM robotporszívó a Banggood webáruház európai (Cseh) raktárából áfa és vámmentesen vásárolható meg, ami a kedvezmény kóddal 290$-ba (87.000 forintba) kerül, ami remek ár a kategóriában.

A Xiaomi Mijia STYJ02YM robotporszívót itt találod meg

Kedvezmény kód: BGSMCZX  

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás