A Youpin család újdonsült tagjaként mutatta be a Xiaomi a PT01 elektromos fogkefét, ami egy feltöltéssel akár 30 napig is használható és csak 3.000 forintba kerül.

A beépített akkumulátorának köszönhetően nem kell az elem cserével bajlódnunk. A 320mAh kapacitásnak köszönhetően 120 percig képes üzemelni, így napi 2 perc fogmosással számolva könnyen kijön, hogy 30 napig használható egy feltöltéssel.

A cserélhető fej DuPont sörtéket kapott, a két perces fogmosási idő alatt a fogkefe 30 másodpercenként jelez, hogy a legalaposabb tisztításhoz folyamatosan váltsunk pozíciót. A maximálisan 19000 rezgés/perc sebességgel tisztító Xiaomi Youpin PT01 elektromos fogkefe 2 fokozatot, egy erősebbet és gyengébbet kapott, hogy kiválasszuk a számunkra megfelelő tisztítási módot. A fogkefe megjegyzi a kiválasztott funkciót, így a következő fogmosáskor a korábban használt üzemmódot használhatjuk.

A beépített 320mAh kapacitású akkumulátorát a mellékelt töltőbölcsőbe állítva tölthetjük fel, ami MicroUSB csatlakozást kapott. Így nem csak otthon, hanem pihenés alkalmával is könnyedén feltölthető az akkumulátora. A Xiaomi Youpin PT01 elektromos fogkefe szürke, rózsaszín és kék színben választható, a mellékelt kedvezmény kóddal pedig 9.9$-ba, azaz körülbelül 3.000 forintba kerül.

A Xiaomi Youpin PT01 elektromos fogkefét itt találod meg

Kedvezmény kód: GB-HNDSFSY

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás