Az utóbbi években nagy divatnak örvendő megapixel háborúból egyik mobiltelefongyártó sem maradt ki. Az UMIDIGI Power 3 azonban mégis azért különleges, mert azt a Samsung S5KGM1 kamerát kapta meg, ami az új Redmi Note 8 mobiltelefonban is helyet kapott!

Most kezdték el forgalmazni az új UMIDIGI Power 3 mobilt és máris kaptunk hozzá kedvezmény kódot is, aminek a felhasználásával 149.99$-ra, azaz forintra csökkenthetjük az árát. Négy hátlapi kamera, notch mentes kijelző, hatalmas akkumulátor, így néz ki az új UMIDIGI Power 3.

UMIDIGI Power 3 mobiltelefon

Kedvezmény kód: BGUMIPOWER3

Dobták a tiszavirág életű notchot a Power 3-ban. A kijelzőbe épített előlapi kamera mellett tették le a voksukat, aminek 16 megapixeles felbontásával igazán elégedettek lehetünk. A kamera a Samsung műhelyéből került ki, pontosan a S5K3P3 modellt választották, ami 5 lencsetagból áll és f/2.0 apertúrával rendelkezik. A kijelző a vékony oldalkereteknek hála szép méretesre hízott, a 6.53 colon 1080 x 2340 pixel terül el.

A hátlapra négy kamerát álmodtak meg. A fő szenzor a már említett Samsung S5KGM1, ami az új Redmi Note 8-ban is helyet kapott. Mellette egy 13 megapixeles nagylátószögű, egy 5 megapixeles mélységélességhez szükséges optikát és egy 5 megapixeles makro kamerát kapott, amiket természetesen LED villanó egészít ki.

A házba a MediaTek Helio P60 procit pakolták, ami a mérések alapján az AnTuTu-ban 136.000 körüli pontszámra képes. Memóriából 4GB, míg tárhely fronton 64 gigabájt áll a rendelkezésünkre és természetesen élhetünk a memóriakártyás bővítés lehetőségével is, amiből maximálisan 256GB-os microSD-t használhatunk. A telefont felkészítették a B20-ra is, így idehaza is biztos lesz a 4G, akár két nano SIM kártyán keresztül is és támogatja a VoLTE hálózatot is. Szerencsére a SIM tálcát úgy alakították ki, hogy a két szolgáltatói kártya mellé még a memóriakártyát is beletehetjük.

A legújabb Android 10 fut az UMIDIGI Power 3 mobiltelefonon, amin természetesen megtalálható a magyar nyelvű menü is. Kapunk Bluetooth 5.0, 2.4 és 5GHz-es WiFi-t és GPS, Glonass, Galileo, BeiDou képes helymeghatározást is. A biztonságunkról a hátlapi ujjlenyomat olvasó fog gondoskodni, kapunk NFC-t is és ellátták 3.5 milliméteres fülhallgató csatlakozóval is a Type-C port mellett. Az akkumulátor 6150mAh kapacitású és a gyorstöltéssel 18W-tal tölthetjük fel.

Egy ízig-vérig remek és olcsó telefont dobott össze az UMIDIGI, amit a kedvezmény kóddal 149.99$-ért vásárolhatunk meg. A kosárba téve a terméket, a kód felhasználása után az EU Priority Line szállítást választva áfa és vámmentesen rendelhetjük meg.

Az UMIDIGI Power 3 mobiltelefont itt találod meg

Kedvezmény kód: BGUMIPOWER3

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt
Megosztás

Hozzászólás