A Mijia App-ba illeszthető az új Xiaomi ClearGrass CGD1 óra, ami nem csak egy ébresztőóra, hanem hőmérséklet és páratartalom kijelzésre is használható.

 

Xiaomi ClearGrass CGD1 óra

Egyszerű, gomb nélküli kialakítást kapott a ClearGrass CGD1, ami Bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakoztatható a mobiltelefonunkhoz vagy Bluetooth gateway-hez.

A 4800 forintba kerülő órával egyszerre válthatunk ki több eszközt is. A Sensirion érzékelővel a hőmérséklet mérési ± 0,2 ℃, a páratartalom mérési pontossága ± 2%. -9.9 és + 49.9 Celsius fok között képes mérni a hőmérsékletet és 0-99.9 százlék között a páratartalmat.

A kék, zöld és fehér színben választható óra Bluetooth 5.0 kapcsolatot kapott, ezért nincs szüksége gombokra sem az idő beállításához, sem az ébresztő funkcióhoz. Mindent a mobiltelefonunkon keresztül állíthatunk be. Ahhoz, hogy éjszakai is jól láthassuk az időt, csak nyomjuk meg az óra tetejét a talp irányába és bekapcsol a háttérvilágítás. Ennek intenzitását az alkalmazásból több fokozatban is állíthatjuk.

Az ébresztő beállításához a mobiltelefonunkra van szükségünk. Az óra jelzését követően lehetőség van 10 perc szundi beállítására, kétszer megnyomva az órát pedig kikapcsolhatjuk az ébresztést. A Xiaomi ClearGrass CGD1 óra nemrég jelent meg, így az előrendelői akcióban 15.99$-ba, azaz 4800 forintba kerül. Ezzel pedig kiválthajuk a hőmérséklet és páratartalom érzékelő szenzort és az ébresztőórát is.

A Xiaomi ClearGrass CGD1 órát itt találod meg

*A BGMCG13 kóddal most egy kicsit olcsóbban vásárolható meg!

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt
Megosztás

Hozzászólás