Három nem mindennapi termék, amik nem a megszokott apró kiegészítők, mobiltelefonok vagy táblagépek. Három olyan terméket választottunk a mai napra, amiket áfa és vámmentesen, európai raktárból rendelhetünk meg!

 

Xiaomi WalkingPad A1

xiaomi_a1_10.jpg

A Xiaomi legújabb terméke egy otthon bármikor használható sétapad. Ha kint rossz idő van, bent a lakásban még így is nyugodtan formában maradhatunk, hiszen nem csak sétálásra, de 6km/s tempóra is képes a Xiaomi WalkingPad A1. Az összecsukható kialakítása révén kevesebb helyet foglal. Sőt a mozgatásban segítségünkre lesz a két oldalsó kis kerék is, amivel így könnyebb lesz mozgatnunk a Xiaomi WalkingPad A1-et.

xiaomi_a1_5.jpg

Mobiltelefonos alkalmazással is rendelkezik. Választhatunk manuális és automata mód között, ilyenkor egy külön edzésterv szerinti programot futtat le, különböző sebességi fokozatokkal. A sétapad maximális terhelhetősége 100 kilogramm. Több fokozatot is kiválaszthatunk 0.5 és 6km/h sebesség között.

xiaomi_a1_8.jpg

A Xiaomi WalkingPad A1 a kedvezmény kóddal 394.99$-ba (körülbelül 118.500 forintba) kerül a TomTop németországi raktárából. Így áfa és vámmentesen rendelhetjük meg a sétapadot.

A Xiaomi WalkingPad A1 sétapadot itt találod meg

Kedvezmény kód: NPY13081

 

___________________________________________________________

 

Stúdió felszerelés nem csak kezdőknek

d1672-1-0f60.jpgKorábban már bemutattuk nektek az Andoer fotóstúdió szettet. Most pedig egy újabb darabbal van dolgunk, ami még azon is túl tesz. A fotós kiegészítőknek se szeri, se száma. Itthon is kaphatóak szép számmal különféle lámpák, állványok és softboxok. A mostani szett előnye, hogy európai raktárból, Németországból küldik, így teljesen áfa és vámmentes és a 95$-os árával olcsóbb, mint bármely másik hasonló itthon kapható összeállítás.

Ez a szett már három darab softboxot foglal magában, amihez 4 darab 60 cm átmérőjű stúdiólámpát is kapunk. De ez még nem minden! A csomagban kapunk a softobxhoz tartozó állványt is, a lámpákhoz izzókat is és még egy hordtáskát is!

d1672-19-0f60.jpg

A komplett szett 94.99$-ba kerül és európai raktárból rendelhető. Így szerencsére hamarabb kézhez kapjuk és áfa és vámmentesen érkezik meg hozzánk.

A szettet itt találod meg

 

__________________________________________________________

 

Xiaomi Yeelight Meteorite – Az okos mennyezeti lámpa

xiaomi_yeelight_yldl01yl_meteorite_6.jpg

Olcsóbb lett a Xiaomi Yeelight Meteorite lámpa, amit az okos otthonok kedvelőinek készített a Xiaomi. Változtatható szín és fényerősséggel rendelkezik, extraként pedig a mobiltelefonunkkal vezérelhetjük! A Meteorite lámpa a TomTop európai raktárából rendelhető meg, így nem kell semmilyen plusz áfa vagy vám költséggel számolnunk és a szállítási idő is rövid lesz. A Meterorite mérete 90 x 7 x 4 centiméter és csak 1.7 kilogrammot nyom.

xiaomi_yeelight_yldl01yl_meteorite_2.jpg

A plafontól mérve, külön szabályozható a magassága, ami 0.5 és 1.5 méter között lehet. Így lehet a magasban is, de az ebédlőasztal fölé is engedhetjük. A 33W maximális teljesítményre képes lámpában 294 darab apró LED kapott helyet. Ennek köszönhetően nem csak a fényereje és színhőmérséklete változtatható, hanem még a lámpa fényének a színe is. Így egy romantikus vacsorához vagy olvasáshoz is külön színeket állíthatunk be.

xiaomi_yeelight_yldl01yl_meteorite_4.jpg

Ezt segíti a WiFi vezeték nélküli kapcsolat, aminek segítségével a mobiltelefonról könnyen beállíthatjuk, milyen típusú fényt szeretnénk otthonra. Ez a lehető legjobb, legolcsóbb és legszélesebb körben testre szabható lámpa a piacon a kategóriában.

A Xiaomi Yeelight Meteorite lámpa 82.99$-ba kerül, amit európai raktárból szállítanak, így áfa és vámmentesen rendelhető meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt
Megosztás

Hozzászólás