Már jó ideje bejelentették, de végre megvásárolható a tavaly megjelent Stratos 2 utódja, a kissé ráncfelvarrott AMAZFIT Stratos 3 okosóra!

AMAZFIT Stratos 3 okosóra

 

Az AMAZFIT úgy látszik a zászlóshajónak titulált Stratos vonalnál megmarad a transzflektív kijelzőnél. Mivel az okosórái közül, ezeket a modelleket készítik fel leginkább a sportolni vágyók igényeire, valószínűleg ezért is döntöttek a napfényben is jül látható kijelző mellett.

A Full Moon Display kijelzőként hivatkozó megoldás egy transzflektív kijelző. Azaz minél nagyobb a fény, annál jobban látható a megjelenített tartalom. Tehát nem kell attól tartanunk, mint egy mobiltelefonnál, amit biztosan sokan átéltünk már, hogy próbáljuk a kezünkkel takargatni a kijelzőt a nyári napsütésben, hogy lássunk rajta valamit. Itt pont ez a jó benne, hogy minél jobban süt a nap, annál jobban világítja meg a kijelzőt, annál kontrasztosabb képet kapunk, így a nyári napsütésben is minden pontja jól látható a kijelzőnek.

Azonban az AMOLED panelhez szokott szemek valószínűleg nem fognak örülni a magas kontraszt hiányának és az éjfekete sötét színeknek. De aki a gyártó órái közül választana, van épp elég lehetőség a Verge, GTR, GTS vagy az új Mi Watch vonalon elindulni, ha mindenféleképpen egy AMOLED órát szeretnénk.

A számlap sokkal férfiasabb lett kijelző melletti keretnek köszönhetően, az óratok acélból készül. A helymeghatározásért egy Sony által fejlesztett GPS, GLONASS, Beidou és Galileo műholdakat is kezező chip lesz a segítségünkre. 19 sporttevékenységet támogat az óra, az 5ATM tanúsítványnak köszönhetően vízi sportok szerelmesei is használhatják majd az órát az edzésekhez.

A beépített akkumulátora 7 napos üzemidőre elegendő, energiatakarékos módban azonban ez 14 napra is növekedhet. Az alacsony fogyasztású GPS-nek köszönhetően egy föltöltéssel pedig akár 70 óra folyamatos GPS használat is elérhető vele az energiatakarékos üzemmódban.

Sikerült hozzá kedvezmény kódot is szereznünk! Íg az AMAZFIT Stratos 3 okosóra 189$-ba kerül, amit a kosárba téve a Netherlands Registered(PDM) vagy az EU Priority Line (DPD) szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg

Kedvezmény kód: 67BBOI8ASM

 

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Megosztás

Hozzászólás