Egy olyan igazán apró, zsebben is elférő laptopot dobott piacra Magic Ben, hogy egy alacsony fogyasztású Intel i3 processzorral is felveszi a versenyt!

Amilyen kicsi, annyi mindenre használható. 8GB memória és 256GB SSD szolgáltatja számunkra a hardveralapot, hogy szinte minden alkalmazásunkat futtatni tudjuk a Magic Ben MAG1 laptopon. A meghajtásáért az az Intel M3-8100Y processzor felel, ami a notebookcheck.com oldal adatai alapján az Intel Core i3-7100U processzorhoz hasonló teljesítményre képes. Sőt a cpubenchmark.net oldalon található összehasonlítás alapján meg is előzi azt.

A Magic Ben MAG1 20.7 x 14.6 x 1.75 centiméter méretű, tehát igazán kicsit. A súlya is csak 690 gramm, de azt mondják kicsi a bors, de erős. Ez pedig teljes mértékben igaz a Magic Ben MAG1 laptopra.

Az Intel Core M3-8100Y processzora két magos, ami maximálisan 3.4GHz-re képes. Egy Intel HD Graphics 615 grafikus gyorsítót kapott. 8GB memóriát kapunk és egy 256GB-os M.2 SSD lesz szolgálatunkra a fájljaink tárolásában. A 8.9 colos megjelenítő a méretéhez képest lenyűgöző 2560 x 1600 képpontsűrűséggel rendelkezik. Érintésérzékeny, így az ujjunkkal is navigálhatunk a kijelzőjén.

A biztonságra is gondoltak, így a háttérvilágítással rendelkező angol kiosztású billentyűzeten egy ujjlenyomat olvasót is elhelyeztek. Ezáltal biometrikus azonosítónkkal jelentkezhetünk be a feltelepített Windows 10 operációs rendszerbe.

Egy méretes 8.600 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, előnye, hogy akár egy power bank-ról is feltölthetjük az USB Type-C portnak köszönhetően. Ellátták 2.4 és 5GH WiFi-vel, csatlakozók közül pedig kapunk egy már említett Type-C portot, microHDMI, 3.5mm jack, microSD és egy USB 3.0 portot is.

A kis Magic Ben MAG1 előrendelhető, méghozzá 709$-ért (216.000 forintért), amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen vásárolhatunk meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

 

Megosztás

Hozzászólás