A Xiaomi új éjszakai lámpája az ékes példája annak, ha valamit meglehet oldani faék egyszerűséggel, akkor azt kár túlbonyolítani.

 

Xiaomi YLYD11YL éjszakai lámpa teszt – Kicsomagolás

 

Nem is lehet túlbonyolítani a lámpa kicsomagolását, hiszen a termék képével ellátott dobozban csak egy leírást találunk a lámpa mellett. A termék már az európai piacra készült, így 220V-on működik az EU csatlakozóval ellátott YLYD11YL kódnevű éjszakai lámpa.

A fehér színben pompázó kör alakú Xiaomi YLYD11YL 7 x 7 x 4 centiméter méretű. A Yeelight logóval ellátott front rész mögött találhatók a ledek, amik 2700K kelvin színhőmérséklettel világítanak. A felső részen csak egy fényérzékelővel ellátott fizikai gombot találunk, semmi egyebet. Egyszerű, szép, letisztult forma.

   

Xiaomi YLYD11YL éjszakai lámpa teszt – A nagy próba

 

Csak dugjuk be a konnektorba és 3 másodperccel később, ha úgy érzékeli, hogy a fény már nem elegendő mennyiségű a helyiségben, akkor automatikusan felkapcsol. Igen, hiszen fényérzékelővel látták el, így nappali fényben nem lép működésbe, Tehát akár egy fix helyen is használhatjuk, ahol egy kis irányfényt szeretnénk az éjszaka sötétjében.

Nincs szükségünk elemekre, ami kétélű kard. Lehet pozitívum, hogy nem kell attól tartanunk, hogy lemerülne, de emellett pedig akár hátrányként is kezelhetjük, hogy mindenféleképpen egy konnektorra van szükség a működéséhez.

A tetején található gomb rejti a fényérzékelőt is. Arra való, hogy ha éjszaka működésbe lép, akkor le tudjuk kapcsolni, ha nincs rá szükségünk. Nappali fény mellett a kapcsoló inaktív, így ezt csak sötétben használhatjuk.

Nem is lehet túlságosan sokat írni a Xiaomi YLYD11YL éjszakai lámpáról, hiszen faék egyszerűségű termék. Kisgyermek mellé vagy a lakásban irányfénynek teljesen ideális. A 7.99$-os ár pedig egyáltalán nem sok érte

Ha azonban az elemes vagy akkumulátoros megoldáson gondolkodunk, akkor érdemes szétnézni a Xiaomi többi fény és mozgásérzékelővel is ellátott lámpa között.

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Megosztás

Hozzászólás