A BlitzWolf BW-UPC2 különlegessége az, hogy normál USB és USB Type-C porttal is ellátták. Így akár a legújabb Apple laptopokkal is használhatjuk különböző átalakítók nélkül, amit aztán a normál USB porttal szerelt számítógépen is visszaolvashatunk.

A BlitzWolf BW-UPC2 OTG-re is képes pendrive 32 és 64GB-os méretben kapható. Az USB 3.0 portnak köszönhetően a sebességre sem lesz panaszunk. A 64GB-os modell 50MB/s írási és 90MB/s olvasási tempóra képes. Fém ház védi a külső behatásoktól, a külső tokban pedig 360 fokban forgatható a belső, csatlakozókkal szerelt rész. Így míg az egyik oldalt használjuk, a másik védve van az alumínium háznak köszönhetően.

Az OTG funkciónak köszönhetően még mobiltelefonnal vagy akár az újabb iPad Pro modellekkel is használhatjuk. A 32GB-os modell 10.49$ (3.100 forint), míg a 64GB-os modell 13.99$-ba (4.150 forintba) kerül.

 

Új SSD meghajtókkal jelentkezett a BlitzWolf 128, 256 és 512GB-os méretben

A BlitzWolf nem is olyan rég egy 128GB-s memóriakártyát is bemutatott. Az új SSD meghajtók 2.5 colos mérettel rendelkeznek, így akár laptopokba is beszerelhető, de asztali gépekben is használható. SATA3 csatolófelülettel rendelkezik mind a három meghajtó, így széles körben használhatjuk szinte minden eszközzel. Egy HDD kerettel, akár egy szuper gyors USB-s adattárként is használhatjuk, ahol egy pendrive sebessége kevés lenne. Most mind a három meghajtó előrendelhető, így kicsit várnunk kell, mire postára adják őket. De a 128GB méretű BlitzWolf SSD 6.000, míg az 512GB-os 17.000 forintba kerül.

A meghajtó a technológiának köszönhetően 6Gbps sebességre képes. A gyári adatok szerint 520MB/s olvasási és 430MB/s írási sebességre képesek. A 128GB-os méret elegendő lehet rendszermeghajtónak, a többi fájlunkat pedig merevlemezen tárolhatjuk. De ezen kívül választhatunk kétszer és négyszer ekkora tárhelyű SSD-t is, így akár az 512GB-os méretűt is választhatjuk. Ezáltal sokkal gyorsabbá varázsolhatjuk öregedő, korosodó számítógépünket, laptopunkat.

Ár: 19.99$ ~6.000 forint

 

Ár: 29.99$ ~8.950 forint

 

Ár: 56.99$ ~17.000 forint

Jó hír, hogy ha a terméket a kosárba tettük, az EU Prority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetjük meg őket

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

2 hozzászólás

  1. és hol vannak a teszteredmények? az hogy lefordítjátok a termékleírást az nem nagy kaland arra már a google translate is képes… techbulvár vagytok..

Hozzászólás