Az pedig csak hab a tortán, hogy 30.000 forintba kerül!

Valóban nevetségesen alacsony áron szerezhető be most az új Ulefone Armor 5X. Így, ha valaki egy strapabíró készülékre vágyik, de nem szeretne sokat költeni, akkor most itt van az ideális választás. 30.000 forintért egy NFC-vel ellátott, 3GB memóriával felszerelt, 5.000mAh kapacitással rendelkező akkumulátoros telefont kapunk, amin a legújabb Android 9 rendszer fut. Természetesen támogatja a hazai B20 hálózatot és megtalálhat benne a magyar nyelvű menü is!

Az IP68/IP69K vízállósággal rendelkező mobil strapabíró borítást kapott, az oldalsó széleken még plusz ütést elnyelő gumi réteggel is ellátták. Kijelzője 5.5 colos, 720 x 1440 pixeles felbontással rendelkezik és érzékenysége által akár még kesztyűben is használhatjuk. A hardveres alapokat a nyolc magos MTK MT6763 processzor adja, ami maximálisan 2.0GHz-es órajelre képes. Memória fronton sem panaszkodhatunk, hiszen 3GB-ot kapunk. A tárhely mérete 32GB, de lehetőségünk van memóriakártya használatára is egészen 256GB-os mérethatárig.

Az Android 9 rendszerben választhatjuk a magyar nyelvű menüt is, a telefon pedig támogatja a B20-as hálózatot is, tehát fel van készítve a hazai 4G LTE frekvenciára is, amit akár mind a két nano SIM kártyával használhatunk. Került bele NFC is, így az érintéses fizetés is naggyá teszi. Ezáltal nem csak a terepen, de a városban is megállja a helyét.

Friss Bluetooth 5.0 kapcsolatot és 2.4/5GHz-es WiFi-t is kapott. Emellett GPS+GLONASS műholdtámogatást is kapott. A microUSB portja OTG képes, ezen keresztül tölthetjük fel az 5.000mAh kapacitású akkumulátort, amihez egy 5V/2A teljesítményű töltőt is kapunk, ami EU szabványú, tehát nem lesz szükségünk hozzá semmilyen átalakítóra sem, azonnal használatba vehetjük a telefont. A gyár jó fej és a csomagban mellékelnek egy kijelző védő üveget is, hogy védve legyen a kijelzőnk is.

Az Ulefone Armor 5X pár napig még 99.99$-ért vásárolható meg, azaz 30.000 forintért. Az EU Priority Line szállítással pedig áfa és vámmentesen rendelhetjük meg.

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás